• Bouvy advies

  Jouw vertrouwde adviseur voor hypotheken, verzekeringen en financieel advies op maat

  Banner_background_v3

Onafhankelijk, efficiënt en altijd persoonlijk.

 • Hypotheken

  Een hypotheek die bij jouw persoonlijke en financiële situatie past. Jij ontvangt het scherpste renteaanbod met de beste voorwaarden.

  Persoonlijk en op maat.

 • Verzekeren

  Eén adres voor al je verzekeringen, zowel zakelijk als particulier. Ik inventariseer jouw risico’s en adviseer hoe deze tot een minimum te beperken zijn.

  Doortastend en efficiënt.

 • Ondernemer

  Ben je ondernemer of ZZP’er dan hebben wij een volledig pakket aan oplossingen voor jou. Ik neem jouw zorg uit handen.

  Vertrouwd en volledig.

Bij Bouvy kun je terecht voor verzekeringen, hypotheken en voor financieel advies op maat. Of het nu gaat om een eerste hypotheek, herfinanciering, verzekeringen, lijfrente of andere vermogensvragen, ik geef inzicht in jouw financiële situatie en de mogelijkheden. Ik denk met je mee, vertaal complexe materie naar begrijpelijke taal en neem alle zorg uit handen.

Ik geef geen snelle adviezen, maar leer je graag écht kennen, zodat ik je nog beter van dienst kan zijn. Mijn onderscheidend vermogen is het geven van een persoonlijk en breed financieel advies, zodat jij de juiste keuzes voor de toekomst kunt maken.

Lees hier meer over Bouvy en mijn werkwijze. 

Neem vrijblijvend contact met mij op!
Via mail, telefoon of stuur een whatsapp. Ik reageer altijd binnen 2 uur.

Liever een persoonlijke afspraak? Dat kan! Mijn kantoor in Blaricum is uitstekend bereikbaar vanuit Amsterdam en de regio Gooi en Vechtstreek, zoals Laren, Eemnes, Bussum, Hilversum en Huizen.

Onafhankelijk tussenpersoon voor verzekeringen en hypotheken

Waarom een tussenpersoon? Online een verzekering of hypotheek afsluiten lijkt immers zo gemakkelijk.

Toch zie ik vaak dat het verkeerde product wordt afgesloten. Grote kans dat je iets over het hoofd ziet, onderverzekerd bent of juist teveel betaalt. Het is voor een consument vaak lastig inzien wat precies het voordeel is van een bepaalde verzekeringsmaatschappij of hypotheekverstrekker. Stap niet in de valkuil door alleen naar tarieven te kijken. Voorwaarden zijn minstens zo belangrijk.

Onafhankelijk en specialistisch advies is erg belangrijk. Als financieel expert heb ik jarenlange ervaring en weet precies waar ik op moet letten als het gaat om het afsluiten van verzekeringen en hypotheken. Jouw belang staat daarbij altijd voorop.

Dat zijn de voordelen van een onafhankelijk tussenpersoon voor je hypotheek en je verzekeringen!