• Brian Langeveld

    Financieel Adviseur Binnendienst

    Banner_background_v3_laag

Brian Langeveld

Financieel Adviseur Binnendienst

Met een passie om mensen te helpen financieel slimme keuzes voor later te maken, ben ik na de studie bedrijfskunde direct aan de slag gegaan in de financiële dienstverlening. Ik houd ervan om naar het gehele (financiële) plaatje te kijken; ik ben analytisch, nauwkeurig en stel altijd de best mogelijke oplossing ten doel. En dat doe ik sinds oktober 2020 met ontzettend veel plezier bij Bouvy Advies. Met trots maak ik deel uit van het -kleine, maar fijne- team, zodat we samen nog meer mensen kunnen helpen door deskundig financieel advies.

Als financieel adviseur binnendienst ben ik de verbindende schakel tussen jou als klant en Thijs. Ik zet het bemiddelingstraject voor verzekeringen en hypotheken in gang en zorg ervoor dat alle papieren in orde zijn. Daarbij kijk ik ook inhoudelijk mee en ga op zoek naar de beste oplossing die past bij jouw persoonlijke situatie. Zoals ik al schreef, ik kijk naar het geheel en kom met slimme oplossingen. En wat in het proces voor beide partijen van pas komt is dat ik als acceptant bij een bank gewerkt heb. Daardoor weet ik precies wat ik aan moet leveren om een dossier zo efficiënt mogelijk aangeleverd en geaccordeerd te krijgen.

Wanneer je mij aan de lijn krijgt? Als ik iets van je nodig heb of om je op de hoogte te houden. Ik inventariseer aanvragen, dus ik stel vooral heel veel vragen. Niets vervelends aan overigens, want wij nemen vervolgens al het werk uit handen. Ik zorg voor het juiste papierwerk en begeleid aanvragen, van offerte tot acceptatie. Ik houd de timeline nauwlettend in de gaten en houd jou hiervan real-time op de hoogte.

Ja, zo gedreven en nauwlettend ben ik. Ik controleer alle stukken grondig en blijf monitoren. Dat doe ik voor hypotheek- en verzekeringsaanvragen. Dus in het aanvraag- en acceptatieproces ben ik je eerste aanspreekpunt en hebben wij geregeld contact.

Prettig dus om elkaar wat beter te leren kennen. Want ik besef me terdege dat dit belangrijke persoonlijke stappen en beslissingen zijn. Persoonlijke aandacht vind ik dan ook erg belangrijk. Ik ben betrokken, eerlijk en zorgvuldig. Door goed te luisteren kan ik mij goed inleven in de klantvraag en daarmee de vertaalslag maken naar een passend advies op het gebied van hypotheken, verzekeringen en financieringen. Wellicht onnodig om te zeggen, maar uiteraard ben ik in het bezit van de geldige certificaten. Ik kijk ernaar uit samen te werken aan een gezonde en ideale financiële situatie.