• Emir Halilovic

    Medewerker Verzekeringen Binnendienst

    Banner_background_v3_laag

Emir Halilovic

Ik heb meer dan 10 jaar bij grootbanken ervaring opgedaan. Ik heb ervoor gekozen de stap te zetten naar Bouvy Advies om onafhankelijk en op maat advies te kunnen geven. Dat biedt mij zowel een verbreding van de marktkennis als een verdieping in klantcontact. Daar word ik erg blij van. Ik haal veel plezier uit het persoonlijke contact om vervolgens een passend advies uit te kunnen brengen. Met al je verzekeringsvragen kun je bij me terecht. Ik houd ervan om iets tot de bodem uit te zoeken en een vraagstuk van meerdere kanten te bekijken, zodat we niets over het hoofd zien. Ik ben goed in het stellen van de juiste vragen. Zo komen we tot de kern en bovendien snel tot een passend advies.

Na het advies blijft mijn betrokkenheid niet uit. Ik houd ervan om de zaken snel te regelen en blijf vinger aan de pols houden. Ik ben bereikbaar voor vragen en ook als er schade is, ben ik degene die het afhandelt. Ík vind het leuk om jouw vaste contactpersoon te zijn en jíj hebt geen omkijken naar je verzekeringen en kunt je tijd besteden aan zaken die er voor jou toe doen.

Kortom, ik streef altijd naar de best mogelijke oplossing voor ieders persoonlijke situatie. Die is voor iedereen anders, dus mijn werk is ook iedere dag anders. Dat maakt het voor mij extra leuk. Met een klein team dezelfde doelen nastreven, krijg ik ook veel energie van. We houden elkaar scherp en vullen elkaar aan.

Neem contact op met Emir Halilovic voor een kennismaking!