• Een persoonlijke klik

    een fundament voor verdere samenwerking. Daarom hier meer over mij en mijn werkwijze.

Bouvy Advies

Onafhankelijk, efficiënt en altijd persoonlijk.

Thijs Bouvy

Thijs Bouvy

Financieel adviseur

Als financieel adviseur help ik jou met het maken van de juiste keuzes voor de toekomst. Ik werk onafhankelijk, efficiënt en mijn aanpak is altijd persoonlijk. Omdat ik ervan overtuigd ben dat dit een goede basis is voor een samenwerking. En zo zie ik het: samen. Ik denk mee met jouw persoonlijke situatie en jouw wensen voor de toekomst. Ik denk in mogelijkheden. Op die manier kan ik een bijdrage leveren aan de groei van jouw vermogen.

Met ruime ervaring in de zakelijke dienstverlening, ben ik ruim 5 jaar geleden als geheel onafhankelijke financieel adviseur gestart.
Ik adviseer mijn klanten op het gebied van hypotheken, verzekeringen, financieringen en andere vermogensvragen. Mijn onderscheidend vermogen ligt in het geven van een breed financieel advies waardoor mij klanten de juiste keuzes voor de toekomst kunnen maken.

Door een integere handelswijze, goed inventariseren en het vertalen van complexe materie naar begrijpelijk en vooral het leveren van op maat advies ben ik al jaren een vertrouwd adviseur voor mijn klanten.

Ik houd van toegankelijkheid en transparantie. En dat merk je in onze samenwerking. Zo houd ik mijn klanten bijvoorbeeld altijd real time op de hoogte omtrent de status van een aanvraag. Zelf houd ik ook van een goede bereikbaarheid en adequate afhandeling van verzoeken, dus dat is ook mijn streven voor mijn klanten. Gedegen, maar net zo efficiënt.

Uiteraard ben in het bezit van geldige certificeringen op het gebied van financieel advies, verzekeringen, hypotheken en vermogen. Ik begrijp het, ik houd ook van zekerheid (klaarblijkelijk), dus je kunt onder in de footer bij AFM mijn certificeringen nagaan.

Oh en het schild om mijn logo? Dat staat voor bescherming. Bescherming van jou, je gezin, je onderneming, je bezittingen en je vermogen.

Je kan mij direct bereiken op thijs@bouvy.nl.

Joost Beijers

Joost Beijers

Vastgoed Specialist

Wil je graag advies op het gebied van vastgoed en opstal? Voor specialistische vastgoed gerelateerde vragen, schakel ik de kennis is van Joost Beijers. Dit is namelijk zijn expertise en wij werken al een aantal jaren zeer prettig samen. Zo bieden wij een diversiteit aan specialistische kennis ‘onder één kap’.

Joost houdt zich met name bezig met de zakelijke (opstal)verzekeringsportefeuille en ik verwijs je onder andere naar hem door als het gaat om herfinancieringen van vastgoed boven de €1.000.000.

Joost Beijers heeft ruim 20 jaar ervaring in de vastgoed branche bij diverse (internationale) organisaties en heeft in 2013 Vastgoedhypotheek.info opgericht.

Joost kun je ook direct bereiken op joost@bouvy.nl

Over de honingdas

Wellicht is het dier in mijn logo je niet ontgaan. Dat is een honing das. En die staat daar niet zomaar. Het is een dier waar ik veel bewondering voor heb met eigenschappen waar ik mij en mijn werkwijze mee kan identificeren.

De naam heeft deze das hij te danken aan zijn voorliefde voor honing. Dat alleen al is een reden om van het dier te houden. Maar dat is niet het enige wat de honingdas kenmerkt.

Ze zijn onbevreesd, zeer gedreven en gericht op het bereiken van hun doelen. Ze accepteren niet gemakkelijk ‘nee’ als antwoord en vinden ze altijd een uitweg. En ook ik zet door totdat ik bereik wat ik voor mijn klanten voor ogen heb en denk out of the box in mogelijkheden met je mee.

Daarnaast zijn zij ook nog eens immuun voor gif en hun hersenen behoren relatief tot de grootste hersenen van alle roofdieren. Ben jij nu ook fan?

Kijk dan een filmpje over de honingdas in actie. Dan weet je ook gelijk waar “smart thinking” vandaan komt.