Werkwijze klantbelang

Door u als klant echt op nummer 1 te zetten, zijn wij net iets beter dan de concurrent. Onze integere handelswijze, goed inventariseren en het vertalen van complexe materie naar begrijpelijk en vooral passend advies zijn kenmerkend voor Bouvy Advies!

Een voorbeeld hiervan is dat u tijdens het gehele proces van het afsluiten van een hypotheekaanvraag realtime op de hoogte wordt gehouden omtrent de status van uw hypotheekaanvraag.

Thijs Bouvy

Thijs Bouvy

Financieel adviseur

Als hypotheek/ financieel adviseur ben ik uw specialist die kan adviseren bij het tot stand komen van met name financieringen voor de aankoop of herfinanciering van woning(en).

Overigens adviseer ik u niet uitsluitend over de hypotheek, maar ook over alle financiële zaken die hierbij komen kijken. Mijn onderscheidend vermogen ligt in het geven van een breed financieel advies waardoor u de juiste keuzes voor de toekomst kunt maken. Uiteraard ben ik in het bezit van de geldige WFT-basis en WFT-Hypothecair krediet diploma’s

mail mij gerust op thijs@www.bouvy.nl

Petra Mulder Bark

Petra Mulder Bark

Medewerker Verzekeringen Binnendienst

Vol passie en toewijding mag ik sinds april 2020 deel uitmaken van het team binnen dit leuke bedrijf.

De klant staat voor mij op één en dat zal hij merken door mijn betrokkenheid, doortastende aanpak en nauwgezetheid; ik ben écht "Peetje Precies"!

Mijn jarenlange ervaring op het gebied van verzekeringen heb ik opgedaan bij o.a. de ABN AMRO bank en een makelaarskantoor.
Daarnaast heb ik ook een gedegen financiële administratieve achtergrond.

De combinatie van dit bovenstaande maakt mij tot een allround aanspreekpunt én rechterhand van Thijs, waar niet alleen hij, maar uiteraard onze cliënten blind op kunnen vertrouwen.

Trefwoorden die mijn persoon verder kenmerken?
Spontaan, behulpzaam, vrolijk en een gezonde dosis humor...

"Bij mij schijnt altijd de zon, net als in het door mij zo geliefde Spanje!"

Henk Revenberg

Henk Revenberg

Erkend Financieel planner

Meer dan 20 jaar ervaring in de financiële dienstverlening. Tevens erkend Financieel planner.