• RegioBank particulier en zakelijk

    Bouvy Advies is zelfstandig adviseur van RegioBank. Als zelfstandig adviseur kunnen wij de producten van RegioBank aan jou aanbieden. De kracht van RegioBank is dat zij de producten van een grote bank in combinatie met de persoonlijke dienstverlening van een financieel adviseur aanbieden.

    Banner_background_v3_laag

Bouvy Advies als zelfstandig adviseur van RegioBank

Wij zijn een onafhankelijke officiële zelfstandig adviseur van RegioBank. Bij ons staan een persoonlijke dienstverlening, efficiëntie en onafhankelijkheid centraal. Bij Bouvy kun je terecht voor financieel advies, bankzaken, hypotheken en verzekeringen op maat.

Wij geven geen snelle adviezen, maar gaan graag eerst met je in gesprek zodat we elkaar leren kennen. Op deze manier kunnen we je nog beter van dienst zijn. Ben je op zoek naar meer informatie over RegioBank? Hieronder word je doorverwezen naar onze webpagina’s met meer informatie over particuliere of zakelijke bankzaken.

Uiteraard kun je ook direct contact met ons opnemen, wij staan je graag te woord met deskundig advies.

Meer weten?

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

RegioBank Particulier

Wij helpen je graag met al jouw bankzaken met betrekking tot betalen en sparen. Als zelfstandig adviseur van RegioBank zijn jouw bankzaken in professionele handen. Heb je specifieke wensen? Wij luisteren graag mee en geven advies waar nodig.

RegioBank Zakelijk

Elke ondernemer is anders, het ondernemerschap is namelijk een groot begrip. Winkeliers, freelancers of stichtingen zijn allen op verschillende manieren ondernemers. Wij helpen graag bij het kiezen van een zakelijke rekening die bij jouw situatie past.

RegioBank Particulier en Zakelijk