• RegioBank particulier

    Wij helpen je graag met al jouw bankzaken met betrekking tot betalen en sparen. Als zelfstandig adviseur van RegioBank zijn jouw bankzaken in professionele handen. Heb je specifieke wensen? Wij luisteren graag mee en geven advies waar nodig.

    Banner_background_v3_laag

Bouvy Advies als zelfstandig adviseur RegioBank Particulier

Bouvy help je graag verder om ervoor te zorgen dat je bankzaken op een soepele manier geregeld zijn. Betalen, Sparen, Lenen en Overstappen zijn onderdelen die hier allen bij horen. Wij staan garant voor professionele afhandeling op dit gebied. Zo regelen wij jouw geldzaken zoals jij dat graag wilt. Of dit nu voornamelijk online gebeurt, of gewoon op locatie bij een bank zelf.

Betalen

Geniet van de voordelen van (online) bankieren met een betaalrekening van RegioBank. Bij ons heb je de vrijheid om je bankzaken te regelen zoals jij wilt. Voor persoonlijke advies kan je altijd terecht bij één van onze adviseurs. Regel je het liever zelf? Dan kan dat gemakkelijk via internetbankieren of via de app. Bovendien kunnen we ook jouw kind leren slim om te gaan met geld. Hiervoor biedt Regiobank een speciale kinderrekening aan, inclusief handige tips.

Sparen

Lekker op vakantie, een nieuwe auto kopen of gewoon wat geld achter de hand hebben. Sparen is vaak een goed idee. Samen met RegioBank zorgen wij ervoor dat jij je spaardoelen haalt.

Lenen

Een consumptief krediet is een overkoepelende term voor diverse soorten leningen die bedoeld zijn voor privégebruik. Er zijn verschillende varianten beschikbaar en je kunt zo’n lening gebruiken voor uiteenlopende doeleinden, zoals het renoveren van je woning, de aankoop van een auto of caravan, en meer.

Er zijn diverse vormen van consumptief lenen, waaronder:

  1. Persoonlijke lening: Hierbij los je de lening af met gelijkblijvende (bruto) maandbedragen volgens een annuïtair schema.
  2. Doorlopend krediet: Bij deze vorm kun je gedurende de looptijd steeds opnemen tot de afgesproken limiet. Maandelijks betaal je een bepaald percentage van de limiet (bijvoorbeeld 2%) voor de aflossing en rente.
  3. Creditcard: Hiermee kun je op krediet aankopen doen die je op een later moment terugbetaalt.
  4. Limiet op je rekening: Een vooraf vastgesteld bedrag dat je kunt opnemen van je rekening als een lening.
  5. Koop op afbetaling: Hierbij kun je een product in termijnen betalen, meestal inclusief rente.
  6. Financial lease: Een vorm van lenen waarbij je een object leaset en gedurende de leaseperiode maandelijkse betalingen doet.

In dit geval beperken we ons tot de persoonlijke lening en het doorlopend krediet. Met een persoonlijke lening los je de lening af volgens een annuïtair schema, waarbij je maandelijkse (bruto) bedragen gelijk blijven. Kies je voor een doorlopend krediet, dan kun je gedurende de looptijd geld opnemen tot de afgesproken limiet. Je betaalt maandelijks een vastgesteld percentage van de limiet (bijvoorbeeld 2%) als aflossing en rente.

Sinds 2020 bieden veel geldverstrekkers alleen nog de optie van een persoonlijke lening aan. Deze verandering is het gevolg van aangepaste leennormen door de Vereniging Financieringsondernemingen in Nederland (VFN), met als doel het beperken van overkreditering.

Overstappen

Ben je momenteel nog klant bij een andere bank en overweeg je de overstap naar RegioBank? Dan is dat heel eenvoudig mogelijk met behulp van de Overstapservice.

Bij ons kantoor in Blaricum ben je van harte welkom. Je kunt gewoon langskomen voor vragen of advies. Als je liever zelf alles regelt, dan kun je dit snel en gemakkelijk online doen via Mijn RegioBank of de Mobiel Bankieren app.

Met RegioBank kies je voor de bank die het meest klantgericht is in Nederland, en bovendien hebben we de best beoordeelde betaalrekening.

Meer weten?

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

RegioBank Zakelijk

Elke ondernemer is anders, het ondernemerschap is namelijk een groot begrip. Winkeliers, freelancers of stichtingen zijn allen op verschillende manieren ondernemers. Wij helpen graag bij het kiezen van een zakelijke rekening die bij jouw situatie past.