• RegioBank zakelijk

    Elke ondernemer is anders, het ondernemerschap is namelijk een groot begrip. Winkeliers, freelancers of stichtingen zijn allen op verschillende manieren ondernemers. Wij helpen graag bij het kiezen van een zakelijke rekening die bij jouw situatie past.

    Banner_background_v3_laag

Bouvy Advies als zelfstandig adviseur RegioBank Zakelijk

Wij staan graag voor je klaar om ervoor te zorgen dat je bankzaken zakelijk juist geregeld worden. Of het nu gaat om betalen, sparen, lenen of een aanvullend pensioen, bij ons wordt het professioneel afgehandeld. We regelen jouw financiële zaken op de manier die jij verkiest, of dat nu voornamelijk online is of persoonlijk op een van onze banklocaties. Bij Bouvy ben je in goede handen voor een vlotte en juiste afhandeling van al je geldzaken.

Betalen

Met een zakelijke rekening bij RegioBank kun je op jouw eigen manier zakelijk bankieren. Als je hulp of persoonlijk advies nodig hebt over een zakelijke bankrekening, kun je altijd terecht bij jouw Zelfstandig Adviseur van DBA Advies. Wil je liever zelf alles regelen? Dat kan snel en gemakkelijk via internetbankieren of de app.

RegioBank biedt een compleet betaalpakket voor zzp’ers en het mkb. Verenigingen en stichtingen kunnen ook moeiteloos een zakelijke rekening openen. Voor een vaste maandelijkse prijs ontvang je een betaalrekening, bankpas, zakelijke spaarrekening en toegang tot Mijn RegioBank Zakelijk.

Sparen

Bij RegioBank kun je zakelijk sparen op een speciale spaarrekening genaamd MeerKeuze Sparen. Deze rekening bestaat uit een vrij deel en een vast deel. Het vrij deel kun je dagelijks opnemen, terwijl je het vaste deel voor een korte of langere periode vastzet.

Om gebruik te maken van MeerKeuze Sparen, dien je een zakelijke bankrekening bij RegioBank te hebben, zoals de MKB-rekening of V&S-rekening. Indien je nog geen zakelijke bankrekening hebt, kan jouw Zelfstandig Adviseur van RegioBank deze eenvoudig voor jou aanvragen.

Lenen

Bij RegioBank bieden we zakelijke leningen op maat aan die aansluiten bij jouw behoeften, of je nu een zzp’er of mkb’er bent.

Als ondernemer heb je talloze plannen. Waar liggen de kansen en hoe kun je die verwezenlijken? Misschien wil je jouw bedrijf uitbreiden of jouw assortiment verbreden. Misschien heb je een zakelijke financiering nodig voor jouw bedrijfspand. Wij denken graag met je mee over hoe je jouw plannen financieel kunt realiseren.

Als lokale bank zijn we nauw betrokken bij jou en jouw bedrijf. Deze betrokkenheid is van onschatbare waarde, omdat we vaak aan een half woord genoeg hebben. We staan klaar om jouw deskundige gesprekspartner en vertrouwenspersoon te zijn bij het verwezenlijken van jouw plannen, ook als het gaat om zakelijk lenen.

Aanvullend pensioen

Het aanvullend pensioen is het extra deel van je pensioen dat je ontvangt bovenop het wettelijk basispensioen (AOW) nadat je de pensioenleeftijd hebt bereikt. Er zijn diverse manieren om aanvullend pensioen op te bouwen, waaronder:

  1. Werknemerspensioen: Dit pensioen wordt opgebouwd via je werkgever en is vaak een collectieve regeling binnen je arbeidsvoorwaarden.
  2. Zelf sparen voor extra pensioen: Je kunt ervoor kiezen om zelf extra geld opzij te zetten voor je pensioen, bijvoorbeeld door middel van individueel sparen, beleggen of een lijfrenteverzekering af te sluiten.

Het opbouwen van een aanvullend pensioen biedt je de mogelijkheid om naast het wettelijk basispensioen een extra financiële buffer te hebben voor je toekomstige pensioenjaren. Het is belangrijk om hier tijdig over na te denken en eventueel advies in te winnen om de meest passende opties voor jouw situatie te verkennen.

Meer weten?

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

RegioBank Particulier

Wij helpen je graag met al jouw bankzaken met betrekking tot betalen en sparen. Als zelfstandig adviseur van RegioBank zijn jouw bankzaken in professionele handen. Heb je specifieke wensen? Wij luisteren graag mee en geven advies waar nodig.