• Bouvy Advies

    Jouw vertrouwde adviseur
    voor hypotheken, verzekeringen
    en op maat financieel advies.

Bouvy Advies

Onafhankelijk, efficiënt en altijd persoonlijk.

Hypotheek

Een hypotheek die bij jouw persoonlijke en financiële situatie past. Dat is waar ik jou bij help. Als jouw adviseur vergelijk ik alle aanbieders en ontvang jij het scherpste renteaanbod met de beste voorwaarden. Persoonlijk en op maat.

Verzekeren

Eén adres voor al je verzekeringen, zowel zakelijk als particulier. Ik inventariseer jouw risico’s en adviseer hoe deze tot een minimum te beperken zijn. Ik zorg altijd voor een snelle schadeafhandeling. Doortastend en efficiënt.

Ondernemer

Ben je ondernemer of ZZP er dan hebben wij een volledig pakket aan oplossingen voor jou.

Bij Bouvy kun je terecht met al jouw financiële vragen. Of het nu gaat om een eerste hypotheek, herfinanciering, verzekeringen, lijfrente of andere vermogensvragen, ik geef inzicht in jouw financiële situatie en de mogelijkheden. Ik denk met je mee, vertaal complexe materie naar begrijpelijke taal en neem alle zorg uit handen.

Ik geef geen snelle adviezen, maar leer je graag écht kennen, zodat ik je nog beter van dienst kan zijn. Mijn onderscheidend vermogen is het geven van een persoonlijk en breed financieel advies, zodat jij de juiste keuzes voor de toekomst kunt maken.

Lees hier meer over Bouvy en mijn werkwijze. 

Neem vrijblijvend contact met mij op! Via mail, telefoon of stuur een whatsapp. 

Ik reageer altijd binnen 2 uur.