• Banner_background_v3_laag

Verzekeringen

Zowel zakelijk als particulier, één aanspreekpunt.

Gratis Verzekeringsscan

Waarom een persoonlijke verzekeringsadviseur

Wanneer je persoonlijke en/of zakelijke situatie verandert, is het belangrijk om je verzekeringen eens goed door te nemen en te laten controleren. Zoals bijvoorbeeld in geval van verhuizing, een verbouwing, je gezinssituatie, verhuren van een woning, het starten als zzp’er of het opzetten of uitbreiden van een onderneming. Het zijn allemaal momenten waarop je goed moet kijken of je verzekering nog alles dekt waarvoor je ook verzekerd wílt zijn. Of juist om te voorkomen dat je dubbel verzekerd bent en dus teveel betaald.

Een persoonlijke verzekeringsadviseur zorgt ervoor dat jouw verzekeringspolissen actueel zijn, passend bij jouw huidige situatie. Ik inventariseer wat er is, zeg indien van toepassing dubbele verzekeringen voor je op en daarbij controleer ik je polissen op te ruime dekkingen of juist onderverzekering. Je krijgt een helder en passend advies.

Neem contact met mij op voor vrijblijvend advies.

Gratis verzekeringsscan

Ben ik nog goed verzekerd? Een vraag die je je eigenlijk regelmatig zou moeten stellen. De kans bestaat namelijk dat je oververzekerd bent. Als verzekeringen elkaar overlappen, betaal je namelijk teveel premie. Of de kans bestaat dat je onderverzekerd bent en te veel risico loopt; er kan sprake zijn van geen of slechts gedeeltelijke dekking en dus vergoeding.

Met de gratis verzekeringsscan krijg je snel en helder inzicht in de risico’s en of de huidige verzekeringen voldoende dekking bieden. Tijdens de persoonlijke verzekeringsscan let ik op de dekking én de kosten van alle verzekeringen. Zowel privé als zakelijk. Ondernemers ontvangen bovendien een professionele risicoanalyse.

Voordelen van de gratis en vrijblijvende verzekeringsscan:

 • Evaluatie van je portefeuille

 • Ontdek wat je kunt besparen

 • Verbeter de dekking

 • Voordeel van Bouvy-pakketkorting

Waarom een adviseur of tussenpersoon voor verzekeringen?

Online een verzekering afsluiten. Het lijkt zo gemakkelijk. Toch zie ik vaak dat het verkeerde product wordt afgesloten. Grote kans dat je iets over het hoofd ziet, onderverzekerd bent of juist teveel betaalt. Het is voor een consument vaak lastig inzien wat precies het voordeel is van een bepaalde verzekeringsmaatschappij. Stap niet in de valkuil door alleen naar de premie te kijken. Voorwaarden zijn minstens zo belangrijk.

Onafhankelijk en specialistisch advies is erg belangrijk. Als verzekeringsexpert heb ik jarenlange ervaring en weet precies waar ik op moet letten als het gaat om het afsluiten van verzekeringen of het wel/niet nemen van risico’s. Jouw belang staat daarbij altijd voorop.

Verzekeringsmaatschappijen vergelijken

Ik heb toegang tot tientallen verzekeringmaatschappijen die ik met elkaar vergelijk. Dit doe ik op basis van jouw situatie en wat voor jou belangrijk is, nu en in de toekomst.

Daarbij let ik op de premies èn op de voorwaarden. Die zijn net zo belangrijk. Bij iedere maatschappij zijn premies anders opgebouwd en zijn er andere voorwaarden.

Ik weet wat al die verschillende en soms moeilijke termen en voorwaarden betekenen. En ik vertaal de vaak complexe materie naar begrijpelijke taal, zodat jij precies begrijpt waar het over gaat en waar je wel of geen risico loopt.

Dat zijn de voordelen van een tussenpersoon voor al je verzekeringen!

Enkele verzekeringsmaatschappijen waar ik graag mee samenwerk door ieder hun eigen specialisatie en goede prijs/kwaliteitverhouding:

Als architect loop ik aanzienlijke risico’s en Bouvy leverde hier gelukkig een oplossing voor.

Mijn werkwijze als verzekeringsadviseur

 • 1

   

  Onderzoek

  Ik inventariseer jouw risico’s en leer jouw persoonlijke en zakelijke situatie kennen. En jij mij, net zo belangrijk.

 • 2

   

  Advies

  Ik kijk naar alle factoren en adviseer hoe je jouw risico’s tot een minimum kunt beperken. Jij bepaalt welke risico’s je wilt nemen en welke wilt afdekken.

 • 3

   

  Zoeken

  Ben jij daaruit? Dan ga ik op zoek naar de beste aanbieder uit de tientallen maatschappijen waar ik toegang tot heb. Ik vergelijk tarieven en voorwaarden adviseer de maatschappij die het beste bij jouw situatie past.

 • 4

   

  Overeenkomst

  Is er een perfecte match? Dan regel ik dat jij de overeenkomst ontvangt. Deze lopen we uiteraard samen zorgvuldig door.

 • 5

   

  Onderhoud

  Geregeld? Mooi. Maar geen zorgen, ik blijf in de gaten houden of alles goed blijft gaat.

 • 6

   

  Schade

  Vervelend. Maar jij hebt vooruit gedacht. Ik handel de schade doortastend, adequaat en efficiënt af. Weer geen zorgen voor jou.