Verzekeringen voor verhuurd onroerend goed

Verhuurd onroerend goed moet uiteraard ook goed verzekerd worden; u wilt uw investering immers goed beschermen. Bouvy Advies helpt u daarbij. Niet alleen met informatie over de benodigde verzekering, maar ook met het daadwerkelijk afsluiten van verzekeringen tegen een aantrekkelijke premie.

De verschillende mogelijkheden voor verzekeringen voor verhuurd onroerend goed zijn onder meer:

  • Aansprakelijkheidsverzekering onroerend goed
  • Gebouwenverzekering
  • Glasverzekering
  • Milieuschadeverzekering

Het is belangrijk om de juiste verzekeringen af te sluiten, zodat uw pand ook goed verzekerd is bij calamiteiten als brand, storm, inbraak of een aanrijding. Bouvy Advies biedt hiervoor speciale verzekeringspakketten, zowel voor bedrijven met vastgoedportefeuilles als voor particulieren.

Premie verzekeringen verhuurd onroerend goed

De premie voor de verschillende verzekeringen die wij voor verhuurd onroerend goed aanbieden, zijn afhankelijk van verschillende factoren. Denk aan de bouwaard, de herbouwwaarde, de gewenste dekking, de ligging en het gebruik of de bestemming van het pand.

U kunt in ieder geval rekenen op een scherpe premie. En sluit u meerdere verzekeringen bij ons af, dan krijgt u uiteraard een interessante pakketkorting. Wij zorgen ervoor dat uw verhuurd onroerend goed op de juiste manier beschermd wordt, met de juiste verzekeringen.

Bovendien kunt u via ons profiteren van een extra voordeel; de verzekeringen en premies die wij kunnen bieden, kunt u niet rechtstreeks via verzekeraars krijgen. Uiteraard geldt dit zowel voor verzekeringen voor panden voor particuliere bewoning als voor bedrijfspanden. Ook leegstaande panden kunnen we verzekeren.

Neem gerust contact op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen