• VERHUURD ONROEREND GOED

    Zekerheid voor later. Bescherm je investering door deze zorgvuldig te verzekeren.

    Banner_background_v3_laag

Verzekeringen voor verhuurd onroerend goed

Verhuurd onroerend goed moet uiteraard ook goed verzekerd worden; je wilt je investering immers goed beschermen. Bouvy Advies helpt daarbij. Niet alleen met informatie over de benodigde verzekering, maar ook met het daadwerkelijk afsluiten van verzekeringen tegen een aantrekkelijke premie.

De verschillende mogelijkheden voor verzekeringen voor verhuurd onroerend goed zijn onder meer:

  • Aansprakelijkheidsverzekering onroerend goed
  • Gebouwenverzekering
  • Glasverzekering
  • Milieuschadeverzekering

Meer weten?

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het is belangrijk om de juiste verzekeringen af te sluiten, zodat het pand ook goed verzekerd is bij bijvoorbeeld calamiteiten als brand, storm, inbraak of een aanrijding. Bouvy Advies biedt hiervoor speciale verzekeringspakketten, zowel voor bedrijven met vastgoedportefeuilles als voor particulieren.

Premie verzekeringen verhuurd onroerend goed

De premie voor de verschillende verzekeringen die wij voor verhuurd onroerend goed aanbieden, zijn afhankelijk van verschillende factoren. Denk aan de bouwaard, de herbouwwaarde, de gewenste dekking, de ligging en het gebruik of de bestemming van het pand.

Je kunt in ieder geval rekenen op een scherpe premie. En sluit je meerdere verzekeringen bij ons af, dan krijg je uiteraard een interessante pakketkorting. Wij zorgen ervoor dat je verhuurd onroerend goed op de juiste manier beschermd wordt, met de juiste verzekeringen.

Bovendien kun je via ons profiteren van een extra voordeel; de verzekeringen en premies die wij kunnen bieden, kun je niet rechtstreeks via verzekeraars krijgen. Uiteraard geldt dit zowel voor verzekeringen voor panden voor particuliere bewoning als voor bedrijfspanden. Ook leegstaande panden kunnen we verzekeren.

Verhuurd onroerend goed gebouw

Neem contact met mij op om te bespreken welke verzekering of pakket het beste bij je past.