Verzekeringsadviseur Baarn

Als je een verzekering wilt afsluiten is onafhankelijk en specialistisch advies aangeraden. Een verzekeringsadviseur in Baarn en omstreken weet precies waar je op moet letten en zorgt ervoor dat je niet te veel of te weinig verzekerd hebt. Ook wordt er gekeken naar zowel voorwaarden, dekking als premie, zodat alles op elkaar aansluit en past bij jouw persoonlijke situatie.

Bij Bouvy Advies ben je verzekerd van onafhankelijk verzekeringsadvies: doortastend en efficiënt.

✓ Op maat advies: voorwaarden die bij jou aansluiten
✓ Ik kijk naar het totale pakket
Snelle afhandeling van schade

Jouw belang staat altijd voorop. Als onafhankelijk adviseur zorg ik ervoor dat je weet waar je risico’s liggen, je niets over het hoofd ziet en een verzekering afsluit waarvoor je niet teveel betaalt. Hier lees je meer informatie over verzekeringen en mijn werkwijze.

Meer weten?

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontdek snel of je kunt besparen of een andere dekking nodig hebt

De beste verzekeraars, passend bij jouw wensen

Om de verzekeringen te vinden die het beste bij jou passen, vergelijk ik tientallen maatschappijen met elkaar. Bij iedere verzekeringsmaatschappij zijn premies anders opgebouwd en gelden andere voorwaarden. Daarom is het van belang dat er goed wordt begrepen wat de verschillende voorwaarden betekenen voor de dekkingsgraad en verzekeringspremie. Ik weet wat al die soms moeilijke termen betekenen en kan dit vertalen naar begrijpelijke taal.

Er aantal verzekeringsmaatschappijen waar ik graag mee samenwerk; met een goede prijs-kwaliteitverhouding of een bepaalde expertise:

Verzekering advies Baarn

Is je persoonlijke of zakelijke situatie onlangs veranderd? Bijvoorbeeld door een verbouwing, gezinsuitbreiding, aanschaf van een oldtimer of ben je gestart als ondernemer of ben je verhuisd naar een nieuw bedrijfspand? Dan is het belangrijk om je verzekeringen eens goed door te (laten) om te controleren of je niet bent oververzekerd of onderverzekerd.

Een optimaal verzekeringspakket is maatwerk. Wat zijn de voordelen van een bepaalde maatschappij voor jouw specifieke situatie en welke verzekeringen sluiten op elkaar aan? Als verzekeringsadviseur neem ik dat werk voor je uit handen.

✓ Wat zijn je risico’s en welke ben je bereid te nemen
✓  Ik leg je de polisvoorwaarden en de scherpste premies voor
✓  Een totaalpakket aan verzekeringen die op jouw situatie én elkaar aansluiten

Gratis verzekeringsscan

Uiteraard wil je niet voor verrassingen komen te staan bij schade, maar je wilt ook niet teveel premie betalen. Daarom is het verstandig met regelmaat te checken of jouw verzekeringen nog aansluiten bij jouw persoonlijke of zakelijke situatie. Dat doe je gemakkelijk en snel met deze gratis verzekeringsscan.

Met de scan krijg je snel en helder inzicht in je situatie, of je verzekeringen niet overlappen en of je niet onnodig risico loopt. Tijdens de persoonlijke verzekeringsscan let ik op zowel verzekeringsvoorwaarden als premie. Ondernemers bied ik tevens een professionele risicoanalyse.

In 5 stappen naar het beste verzekeringspakket:

✓ Vraag hieronder de gratis verzekering scan aan.
Ik neem binnen een dag contact met je op om een telefonische afspraak in te plannen.
✓ In de persoonlijke telefonische verzekeringscheck nemen we samen je situatie, wensen en verzekeringsportefeuille door.
✓ Je krijgt binnen 2 dagen inzicht in mogelijke kostenbesparingen en voorwaardeverbeteringen.
✓ Je ontvangt een indicatie voor de optimale verzekeringen en de pakketkortingen.

Als je tevreden bent plannen we een gesprek in voor persoonlijk en op maat advies. We bepalen exact het verzekeringspakket dat het beste bij je past.

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Je bent van harte welkom bij mij op kantoor in Blaricum, we kunnen online of telefonisch kennismaken of ik kom naar jou toe voor een persoonlijke kennismaking.

In een kwartier rijd ik van mijn kantoor in Blaricum naar Baarn, door Laren heen, langs Eemnes en op de route liggen dan soms ook Lage Vuursche en Hoge Vuursche. Een mooie route die ik met plezier afleg.

! TIP

Meer weten over een Bouwverzekering voor particulieren?

De bouwverzekering is een aanvullende verzekering voor particuliere bouwwerkzaamheden. Deze verzekering biedt extra zekerheid voor al het bouwen, verbouwen en aanbouwen wat je in eigen beheer doet. Ook als je een aannemer in de arm hebt genomen, is het soms verstandig om zelf een bouwverzekering af te sluiten. Niet alle aannemers zijn namelijk verzekerd en je hebt alles zelf in de hand, van de dekking en premie tot de afhandeling. Dit geldt overigens ook in het geval je werkt met onderaannemers, zoals installateurs.

Vertel me je bouwplannen en ik kijk met je mee naar de beste polis voor jouw persoonlijke klus-situatie. We zorgen ervoor dat al het werk en aansprakelijkheid verzekerd is en daarbij zorg ik voor een snelle afhandeling bij schade, zodat jouw bouwproject zo min mogelijk vertraging oploopt. Lees meerover de bouwverzekering voor particulieren.

“Bouvy Advies heeft de verzekering voor mijn woning met rieten kap goed geregeld. Zijn advies omtrent een brandalarm heeft gescheeld in premie.”