Hypotheekadviseur Bussum

Een huis kopen doe je vaak met je hart. Echter bij het afsluiten van een hypotheek heb je je verstand nodig. Het is immers een belangrijke financiële beslissing. Specialistische kennis op financieel gebied is daarom een must. Als onafhankelijk hypotheekadviseur in regio Bussum help ik je graag met  het nemen van een dergelijk belangrijke beslissing. We nemen samen alle mogelijkheden door, ik adviseer en over de te nemen stappen en tevens over alle financiële zaken die erbij komen kijken. Zodat jij weloverwogen de beste keuze maakt.

Of je nu je eerste huis koopt in Bussum, doorstroomt, wilt oversluiten, overbruggen of ondernemer bent, bij Bouvy Advies verzekerd van onafhankelijk hypotheekadvies: persoonlijk en op maat.

✓ Ik kijk naar jouw persoonlijke en financiële situatie
✓ Jij ontvangt de beste tarieven èn voorwaarden
✓ Ik vertaal complexe materie naar begrijpelijke taal en heldere voorstellen
✓ Ik denk out of the box in mogelijkheden met je mee, er is altijd een oplossing

Zoek je een koopwoning in Bussum of heb je al een huis op het oog? De volgende stap is een hypotheekgesprek. Een onafhankelijk hypotheekadviseur is een uitkomst als je niet alle kennis zelf in huis hebt of simpelweg de tijd er niet voor hebt. Ik luister naar jouw verhaal en wensen om je zo goed en snel mogelijk te adviseren en ontzorgen rondom je hypoheek. Met een adviseur aan je zijde weet jij altijd waar je aan toe bent en weet je zeker dat je de juiste keuze maakt, voor nu en voor in de toekomst. Lees hier meer over hypotheken en mijn werkwijze.

Meer weten?

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontdek snel en gemakkelijk of je kunt besparen op je hypotheek

Een huis in Bussum kopen

Bussum ligt in de regio Gooi en Vechtstreek en valt onder de gemeente Gooise Meren, samen met Naarden en Muiden. Het ligt zeer centraal en is omringd door prachtige natuur. Bussum is een typisch tuindorp, de woonwijken zijn ruim en groen. De wijken zijn omringd door parken en plantsoenen. Net buiten Bussum bevindt zich een golfbaan voor de liefhebber.

Bussum ligt op fietsafstand van mijn kantoor in Blaricum. Een prachtige route overigens, daar de route je over de adembenemende heide brengt. Een mooie omgeving waar natuurliefhebbers hun hart kunnen ophalen.

Het aantal inwoners van Bussum is de afgelopen jaren vrij stabiel gebleven en de plaats heeft zo’n 15.000 huishoudens. Van de 15.900 woningen in Bussum is meer dan de helft een koopwoning en 60% daarvan een eengezinswoning. De WOZ-waarde van een koopwoning in Bussum is de afgelopen jaren gestegen naar iets meer dan €400.00. De gemeente Gooise Meren kent ruim 25.000 huishoudens en een WOZ-waarde van gemiddeld €410.000.

Lokale expertise Bussum

Persoonlijk geef ik de voorkeur aan samenwerken met een lokale makelaar, taxateur en/of notaris. Ik heb in de afgelopen jaren meerdere hypotheken afgesloten voor kopers in Bussum en daarom kan ik van harte aanbevelen:

Hypotheek advies Bussum

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een hypotheek? Deskundig en onafhankelijk advies over wat belangrijk is voor nu en voor later is bij het kiezen van een hypotheek een uitkomst. Een hypotheekadviseur neemt bovendien het grootste deel van het werk uit handen.

✓ We bespreken de verschillende hypotheekvormen
✓ Ik zet alle voor- en nadelen uitgebreid voor je op een rijtje
✓ We bespreken de eventuele voordelen van de Nationale Hypotheek Garantie
✓ Ik denk met je mee over andere financiële zaken en verzekeringen
✓ Jij krijgt een inzichtelijk en transparant kostenplaatje

Zo weet jij zeker dat je de juiste keuze maakt. Weloverwogen, voor nu en voor de toekomst.

Hypotheekscan

Wil je jouw hypotheeklasten verlagen? Het kan zijn dat je kunt besparen op je hypotheek. In deze 5 stappen kom je erachter of je maandlasten omlaag kunnen.

✓ Vraag de gratis hypotheek scan aan
✓ Ik neem contact met je op om een telefonische afspraak in te plannen.
In deze persoonlijke hypotheek check let ik ook op bijzondere voorwaarden bij verkopen en het aflossen van de bestaande hypotheek
✓ Je hoort snel en simpel of je kunt besparen op je hypotheek
✓ Je krijgt inzicht in de mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld rentemiddeling of het oversluiten van je hypotheek
✓ Plan een gesprek voor persoonlijk en op maat advies

! TIP

Welke verzekeringen komen er kijken bij een koopwoning?

Als je een huis koopt is het van belang dat zowel de woning als je hypotheek goed beschermd zijn. Daarom zijn er een aantal verzekeringen verplicht dan wel aanbevolen. Als jouw onafhankelijk adviseur kan ik jou adviseren over het hele pakket, zodat je hypotheek en verzekeringen op elkaar aansluiten.

Zo zijn een opstalverzekering en een overlijdensrisicoverzekeringen in de meeste gevallen verplicht bij het afsluiten van een hypotheek. Daarnaast kan ik je adviseren over een aantal aanbevolen verzekeringen, zoals een aansprakelijkheidsverzekering, inboedelverzekering, rechtsbijstandverzekering of een woonlastenbescherming bij arbeidsongeschiktheid of werkloosheid. Met onafhankelijk advies van een hypotheek en verzekering specialist ben jij verzekerd van het juiste totaalpakket tegen de beste voorwaarden.

“Wat fijn dat we Bouvy Advies ontmoet hebben. We hebben de hypotheek overgesloten en dat scheelt ons ruim €600,- per maand.”