Hypotheekadviseur Huizen

Onafhankelijk en specialistisch advies bij het afsluiten van een hypotheek is erg belangrijk. Een hypotheek afsluiten is een beslissing die je voor de lange termijn neemt, dus die wil je weloverwogen maken. Wat slim is voor nu en slim voor de toekomst is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie en wensen voor later. Daarom neem ik de tijd om samen met jou je persoonlijke en financiële situatie door te nemen. Als hypotheekadviseur in de regio Huizen heb ik jarenlange ervaring en weet precies waar ik op moet letten als het gaat om een hypotheekaanvraag.

Koop je in Huizen je eerste huis, een volgend huis, wil je oversluiten of overbruggen? Bij Bouvy Advies ben je aan het juiste adres voor onafhankelijk hypotheekadvies: persoonlijk en op maat.

✓ Onafhankelijk, efficiënt en altijd persoonlijk
✓ Ik leg in heldere taal uit wat je mogelijkheden zijn
✓ Ik let op tarieven èn op voorwaarden. Die zijn namelijk net zo belangrijk
✓ Ik denk out of the box in mogelijkheden met je mee, er is altijd een oplossing

Ben je op zoek naar het koophuis van je dromen in Amersfoort en omstreken en heb je behoefte aan persoonlijk en op maat advies? Een hypotheek die past bij jouw persoonlijke en financiële situatie is altijd mijn uitgangspunt.  Ik denk met je mee en adviseer je over alle financiële zaken die erbij komen kijken, zodat jij een huis in Huizen koopt tegen de voor jou beste voorwaarden. Lees hier meer over hypotheken en mijn werkwijze.

Meer weten?

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontdek snel en gemakkelijk of je kunt besparen op je hypotheek

Een huis in Huizen kopen

Op fietsafstand van mijn kantoor in Blaricum ligt de gemeente Huizen. Een plaats waar ik vaak kom met mijn gezin, door het diverse aanbod. Huizen ligt aan het Gooimeer. Huizen wordt dan ook wel de haven van Het Gooi genoemd. Heerlijk om hier een drankje te doen op een van de terrassen, de jachthaven te bezoeken of het strandje met surfclub. Je raakt er niet uitgekeken. Een wandeling de pier op biedt mooie vergezichten; heerlijk uitwaaien. Wist je trouwens dat de gemeente Huizen voor ongeveer 1/3 uit water bestaat?

Aan de andere kant van de gemeente vind je bos en heide en de bekende Tafelbergheide: adembenemende natuur. Het stadje kent daarnaast een rijke historie die nog altijd te zien en voelen is. Zoals ik al zei, ik kom er vaak en met veel plezier, daarom ken ik Huizen op mijn duimpje.

Huizen telt meer dan 18.000 huishoudens. En van de ongeveer 18.800 woningen is 58% een koopwoning en meer dan 70% een eengezinswoning. De WOZ-waarde is naar een gemiddelde van €310.000 gestegen.

Lokale expertise Huizen

Ervaring leert dat het prettig is om met een lokale makelaar, taxateur en notaris samen te werken als het om een aankoop of verkoop van een woning gaat. Als ik in Huizen een hypotheekaanvraag doe, werk ik bijvoorbeeld zeer prettig samen met:

Hypotheek advies Huizen

Er komt veel kijken bij een hypotheekaanvraag. Zaken waar specialistische kennis geboden is. Een hypotheekadviseur biedt onafhankelijk advies en neemt bovendien een groot deel van het werk uit handen:

✓ Ik vergelijk maar liefst 46 hypotheekverstrekkers
✓ Ik zet alle voorwaarden en het kostenplaatje voor je op een rij
✓ Jij ontvangt alles in heldere en begrijpelijke taal

Zo weet jij zeker dat je de juiste keuze maakt. Voor nu en de toekomst.

Hypotheekscan

Wil je jouw hypotheeklasten verlagen? Het kan zijn dat je kunt besparen op je hypotheek.

In deze 5 stappen kom je erachter of je maandlasten omlaag kunnen.

✓ Vraag de gratis hypotheek scan aan
✓ Ik neem contact met je op om een telefonische afspraak in te plannen.
In deze persoonlijke hypotheek check let ik ook op bijzondere voorwaarden bij verkopen en het aflossen van de bestaande hypotheek
✓ Je hoort gelijk of je kunt besparen op je hypotheek
✓ Je ontvangt een indicatie van de mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld rentemiddeling of het oversluiten van je hypotheek
✓ We maken een afspraak voor onafhankelijk en specialistisch advies

! TIP

Meer weten over een hypotheek voor een nieuwbouwhuis?

Een aanvraag voor een nieuwbouwhypotheek is vaak iets complexer dan voor een bestaande woning. Bij een aanvraag waar net iets meer komt kijken, kan ik jou adviseren, verder helpen en ontzien. Door mijn onafhankelijkheid krijg je de beste opties voor een hypotheek voor jouw nieuwbouwhuis voorgelegd.

Ga je zelf bouwen of neem je een aannemer in de hand? In beide gevallen komen daar ook risico’s bij kijken. Een bouwverzekering voor particulieren biedt extra zekerheid voor al het bouwen, verbouwen en aanbouwen wat je in eigen beheer doet of een aannemer of onderaannemer laat doen. Ook op gebied van de benodigde verzekeringen komt mijn expertise goed van pas en je hebt één aanspreekpunt voor je hypotheek en verzekeringen.

“Na mijn scheiding heb ik met behulp van Thijs de woning van mijn ex-man kunnen overnemen, waardoor mijn kinderen in het ouderlijk huis kunnen blijven wonen. Daar ben ik heel dankbaar voor.”