Hypotheekadviseur Hilversum

Bij het afsluiten van een hypotheek is deskundigheid van essentieel belang. Een hypotheek sluit je voor de lange termijn af, daarom is onafhankelijk advies gewenst. Een hypotheek adviseur adviseert over de te nemen stappen en neemt alle mogelijkheden met je onder de loep. Een hypotheek die persoonlijk bij jou en je financiële situatie past is altijd het doel van een onafhankelijke hypotheekadviseur in Hilversum.

Of je in Hilversum nu je eerste huis koopt, doorstroomt, wilt oversluiten, overbruggen of ondernemer bent, bij Bouvy Advies ben je verzekerd van onafhankelijk hypotheekadvies: persoonlijk en op maat.

✓ Complexe materie in begrijpelijke taal
Jij hebt altijd één aanspreekpunt en ik neem alles zorgvuldig samen met je door
De beste tarieven èn voorwaarden voor jouw situatie
✓ Ik kijk naar je actuele situatie en naar je wensen voor de toekomst

Heb jij je droomhuis in Hilversum of omstreken gevonden? De volgende stap is op maat advies van een expert in hypotheken. Als onafhankelijk adviseur streef ik naar de allerbeste situatie, niet naar één die mij het meest oplevert, maar jou wel. Dat is altijd mijn uitgangspunt. Zodat jij een huis in Hilversum koopt tegen de voor jou beste voorwaarden, waar je nog lang met plezier kunt wonen. Lees hier meer over hypotheken en mijn werkwijze.

Meer weten?

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontdek snel en gemakkelijk of je kunt besparen op je hypotheek

Een huis in Hilversum kopen

Gemeente Hilversum telt meer dan 90.000 inwoners en ligt te midden van het prachtige Het Gooi. Het is de grootste, belangrijkste plaats in ’t Gooi en wordt omringd door natuur. Hilversum maakt namelijk deel uit van de Utrechtse Heuvelrug, dat zich kenmerkt door de vele bossen, heidegebieden en wat stuifzanden. Wandelaars en fietsers halen hier hun hart op. In Hilversum zit je centraal én in het groen, wat wil je nog meer! Precies de redenen waarom ik houd van deze omgeving. Hilversum staat natuurlijk bekend als mediastad, maar er is veel meer te beleven op gebied van kunst en cultuur, creativiteit en technologie.

Hilversum ligt op nog geen 8 kilometer van mijn kantoor in Blaricum. Een prachtige route om te fietsen ook. Dan kom je overigens ook langs Singer Laren, een museum met fantastische privékunstcollecties. Zoals ik zal zei, een prachtige omgeving waar veel te beleven valt.

Gemeente Hilversum telt maar liefst 42.500 huishoudens, waarvan net iets meer dan de helft een koopwoning betreft. 60% van deze koopwoningen is een gezinswoning. De WOZ-waarde van een koopwoning in Hilversum is de afgelopen jaren exponentieel gestegen en stond in 2019 op een gemiddelde waarde van €314.000.

Lokale expertise Hilversum

Persoonlijk vind ik het zeer prettig om samen te werken met lokale ondernemers, altijd de juiste expertise. Ik heb reeds verschillende hypotheken afgesloten voor kopers in Hilversum en dit doe ik het liefst in samenwerking met een lokale makelaar, taxateur en notaris. Ik kan daarom van harte aanbevelen:

Hypotheek advies Hilversum

Er komt veel kijken bij het afsluiten van een hypotheek. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Deskundig advies kan dan heel welkom zijn. Een hypotheek adviseur neemt het grootste deel van het werk uit handen. Altijd onafhankelijk advies, wel zo vertrouwd.

✓ Ik leer jou en je persoonlijke en financiële situatie kennen. En jij mij, net zo belangrijk.
✓ We vergelijken vrijwel alle geldverstrekkers op tarieven en voorwaarden
✓ Ik zet alle voor- en nadelen uitgebreid voor je op een rijtje
✓ Jij krijgt een helder voorstel en een inzichtelijk, transparant kostenplaatje
✓ Zo weet jij zeker dat je de juiste keuze maakt. Voor nu en de toekomst.

Hypotheekscan

Lagere maandlasten. Dat is altijd prettig. In 5 stappen kijken we samen of jij kunt besparen op je hypotheek.

✓ Vraag de gratis hypotheek scan aan
✓ Ik neem contact met je op om een telefonische afspraak in te plannen.
In deze persoonlijke hypotheek check let ik ook op bijzondere voorwaarden bij verkopen en het aflossen van de bestaande hypotheek
✓ Je hoort snel en gemakkelijk of er voor jou lagere maandlasten in zitten
✓ Je ontvangt een indicatie van de mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld rentemiddeling of het oversluiten van je hypotheek
✓ Plan een gesprek voor onafhankelijk en deskundig advies

! TIP

Hoe kan ik mijn kind helpen een huis te kopen?

Een vraag die ik vaak voorgelegd krijg. Er zijn verschillende mogelijkheden om als ouder je kind te helpen bij de aankoop van een (eerste) huis.

Zo is er een bijvoorbeeld een leen-schenk constructie die voor zowel ouder als kind voordelen kent. Je kind leent een deel van het aankoopbedrag van jou als ouder. Je spreekt hiervoor samen een rente af. Deze rente is voor jou als ouder (onder bepaalde voorwaarden) fiscaal aftrekbaar. Als je daarbij de hypotheekrente (deels) terug schenkt, wordt dit niet meegenomen in de berekening van de hypotheek.

Er zijn meer mogelijkheden om je kind te helpen en om er zeker van te zijn dat het voor zowel jou als je kind gunstig uitpakt, is het verstandig je goed te laten informeren.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou en je kind? Lees meer over de verschillende opties en de voor- en nadelen en neem contact op voor persoonlijk advies.

“Super blij met het appartement dat we met behulp van Bouvy advies hebben kunnen aankopen. Ook het verzekeringsadvies is subliem.”