• Hypotheken

  Onafhankelijk en transparant hypotheekadvies voor starters, verhuizers, oversluiters en overbruggers.

  Gratis Hypotheekscan
  Banner_background_v3_laag

Waarom een persoonlijke hypotheekadviseur

Als jouw persoonlijk hypotheekadviseur is mijn doel een hypotheek die bij jouw persoonlijke en financiële situatie past. Zo vergelijk ik alle hypotheken op rentes en voorwaarden.

Jij krijgt:

✓ onafhankelijk en op maat advies
✓ deskundigheid in duidelijke taal
✓ de laagste rentes en de beste voorwaarden
✓ transparante voorstellen
✓ real time informatie over jouw aanvraag

Meer weten?

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bij het afsluiten van een hypotheek is onafhankelijk en specialistisch advies erg belangrijk. Er zijn kosten verbonden aan het advies over en het afsluiten van een hypotheek. Lees meer over de tarieven van onze dienstverlening en wat je hiervoor van ons kunt verwachten.

Waarom een hypotheekadviseur of tussenpersoon?

Klopt, je kunt ook online een hypotheek afsluiten. Of naar je eigen bank gaan.

Toch is onafhankelijk en specialistisch advies erg belangrijk. Als hypotheek specialist heb ik jarenlange ervaring en weet precies waar ik op moet letten als het gaat om een hypotheekaanvraag.

Ik heb toegang tot maar liefst 46 hypotheekverstrekkers die ik met elkaar vergelijk. Dit doe ik op basis van jouw situatie en wat voor jou belangrijk is, nu en in de toekomst.

Daarbij let ik op de tarieven èn op de voorwaarden. Die zijn namelijk net zo belangrijk.

Hypotheken en hypotheekrentes vergelijken

Iedere aanbieder heeft zijn eigen rentetarieven, maar ook andere voorwaarden. Daarbij hebben zij vaak ook nog een eigen specialisatie, bijvoorbeeld als het gaat om NHG-hypotheken of ZZP Hypotheken. Ook heeft iedere geldverstrekker andere voorwaarden als het gaat om acceptatie. Ik weet precies de weg in dit bos.

Al die verschillende en soms moeilijke termen en voorwaarden, ik weet wat deze betekenen. En ik vertaal de vaak complexe materie naar begrijpelijke taal, zodat jij precies begrijpt waar het over gaat en waar je staat.

De klant centraal. Dat klinkt ideaal! Maar bij banken krijg je niet altijd het meest optimale aanbod. Als onafhankelijk adviseur streef ik naar de allerbeste situatie, niet naar één die mij het meest oplevert, maar jou wel. Dat is altijd mijn uitgangspunt.

Misschien ben je inmiddels wel toe aan je vierde hypotheek en heb je kennis van zaken, maar heb je simpelweg geen zin of tijd om het zelf te regelen. Ook in die situaties is een tussenpersoon maar wat fijn. Ik regel het voor je, houd je uit de wind èn op de hoogte van de ontwikkelingen. Maar niet voordat ik eerst goed naar je actuele situatie heb gekeken (wat is er bijvoorbeeld veranderd sinds je laatste hypotheek?) en wensen voor de toekomst heb besproken.

Dat zijn de voordelen van een onafhankelijke hypotheekadviseur!

Gratis hypotheekscan

Vraag de gratis en vrijblijvende hypotheekscan aan en ontdek:

✓ Wat je kunt besparen op je hypotheek
✓ De mogelijkheden van aflossen
✓ De voordelen van oversluiten

Thijs heeft me enorm geholpen met de aankoop van een bedrijfshal in Amersfoort.

Mijn werkwijze als hypotheekadviseur

 • 1

   

  Onderzoek

  Ik leer jou en je persoonlijke en financiële situatie kennen. En jij mij, net zo belangrijk.

 • 2

   

  Advies

  Ik kijk naar alle factoren en adviseer welke financiële oplossing het best bij jou en je situatie past.

 • 3

   

  Zoeken

  Kun jij je hierin vinden? Dan ga ik op zoek naar de beste aanbieder uit de 46 hypotheekverstrekker waar ik toegang tot heb. Ik vergelijk tarieven en voorwaarden en adviseer de aanbieder met de financiële oplossing die bij jou past.

 • 4

   

  Hypotheekakte

  Is er een perfecte match? Dan regel ik dat jij de overeenkomst ontvangt. Deze lopen we uiteraard samen zorgvuldig door.

 • 5.

   

  Onderhoud

  Loopt alles? Mooi. Maar geen zorgen, ik blijf in de gaten houden of alles goed blijft gaat. Je wordt real time op de hoogte gehouden van ontwikkelingen.

Verkennend onderzoek alvorens advies in te winnen? Dat kan middels deze tools

Deze tools zijn in samenwerking met de Nationale Hypotheekbond beschikbaar gesteld. Let op: dit zijn slechts indicaties. Ik adviseur om hier altijd persoonlijk en op maat advies over in te winnen. Waarom? Dat lees je hierboven!

Maximale Hypotheek

Krijg inzicht in je maximale hypotheek. Dit is een indicatie van wat je maximaal kunt lenen aan hypotheek én je maandbedrag. Bespreek dit altijd met je adviseur, zodat je niets over het hoofd ziet.

Hypotheek rente overzicht

Vergelijk de hypotheken van alle aanbieders in Nederland en vind de laagste hypotheekrente. Dit renteoverzicht is 100% onafhankelijk.

Gratis woningwaarde rapport

Als basis voor het bepalen van een reële koop- of verkoopprijs en het vormt een indicatief en objectief uitgangspunt voor jouw hypotheekaanvraag. Let op: het kan zijn dat je recht hebt op rentekorting.