• Een persoonlijke klik

    een fundament voor verdere samenwerking. Daarom hier meer over mij, het team en onze werkwijze.

Bouvy Advies

Onafhankelijk, efficiënt en altijd persoonlijk.

Thijs Bouvy

Financieel adviseur
Als financieel adviseur help ik jou met het maken van de juiste keuzes voor de toekomst. Ik werk onafhankelijk, efficiënt en mijn aanpak is altijd persoonlijk.

Petra Mulder

Medewerker Verzekeringen Binnendienst
Oftewel ‘Peetje Precies’. Want met oog voor detail, accuratesse, betrokkenheid en een doortastende aanpak zorg ik ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd is.

Emir Halilovic

Persoonlijk, accuraat en betrokken. Dat is hoe collega’s mij omschrijven. Laat dat nou eens naadloos aansluiten op de kernwaarden van Bouvy Advies. Een perfecte match dus. Ik zit hier dan ook helemaal op mijn plek en help sinds januari 2022 onze klanten met al hun verzekerings-(aan)vragen.

Over de honingdas

Wellicht is het dier in mijn logo je niet ontgaan. Dat is een honing das. En die staat daar niet zomaar. Het is een dier waar ik veel bewondering voor heb met eigenschappen waar ik mij en mijn werkwijze mee kan identificeren.

De naam heeft deze das hij te danken aan zijn voorliefde voor honing. Dat alleen al is een reden om van het dier te houden. Maar dat is niet het enige wat de honingdas kenmerkt.

Ze zijn onbevreesd, zeer gedreven en gericht op het bereiken van hun doelen. Ze accepteren niet gemakkelijk ‘nee’ als antwoord en vinden ze altijd een uitweg. En ook ik zet door totdat ik bereik wat ik voor mijn klanten voor ogen heb en denk out of the box in mogelijkheden met je mee.

Daarnaast zijn zij ook nog eens immuun voor gif en hun hersenen behoren relatief tot de grootste hersenen van alle roofdieren. Ben jij nu ook fan?

Kijk dan een filmpje over de honingdas in actie. Dan weet je ook gelijk waar “smart thinking” vandaan komt.