Hypotheekadviseur Amstelveen

Een huis kopen is een belangrijke beslissing met heeft een grote impact op je financiële situatie. Daar kun je dan vaak wel wat expertise bij gebruiken. Onafhankelijk advies is van essentieel belang voor het maken van de juiste keuze. Een hypotheekadviseur in regio Amstelveen bekijkt samen met jou alle mogelijkheden en adviseert over de te nemen stappen. Een hypotheek die persoonlijk bij jou en je financiële situatie past, is waar een onafhankelijke hypotheekadviseur naar streeft.

Of je nu starter bent of al eens eerder een hypotheek hebt afgesloten, als je een huis koopt in Amstelveen ben bij Bouvy Advies verzekerd van onafhankelijk hypotheekadvies: persoonlijk en op maat.

✓ Advies op maat, in elke situatie
✓ Onafhankelijk, helder en deskundig hypotheekadvies
✓ Ik vertaal complexe materie naar begrijpelijke taal en heldere voorstellen
✓ Ik neem de tijd voor je en luister naar je persoonlijke verhaal en wensen
✓ De beste tarieven èn voorwaarden voor jouw situatie

Wil je binnen of naar Amstelveen verhuizen? Ik luister naar jouw verhaal en wensen om je zo goed en snel mogelijk te adviseren en ontzorgen rondom je hypoheek. Als onafhankelijk adviseur is mijn uitgangspunt de allerbeste situatie, voor nu en in de toekomst. Zodat jij een huis in Amstelveen koopt tegen de voor jou beste voorwaarden, waar je nog lang en met plezier kunt wonen. Lees hier meer over hypotheken en mijn werkwijze.

Meer weten?

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontdek snel en gemakkelijk of je kunt besparen op je hypotheek

Een huis in Amstelveen kopen

Gemeente Amstelveen ligt onder de rook van Amsterdam en Schiphol. Welgestelde Amsterdammers die op zoek waren naar rust en ruimte trokken in de 17de en 18de eeuw naar dit gebied. Amstelveen is nog altijd een gemeente dat bekend staat om haar rust en ruimte. Zo ligt bijvoorbeeld het Amsterdamse Bos voor het grootste deel in Amstelveen en telt de gemeente vele parken. Ook ben je zo bij de Vinkeveens plassen en Westeinder plassen Maar dat niet alleen, in het overdekte winkelcentrum Stadshart kun je uitgebreid shoppen in de talloze winkels met luxe modemerken en boetiekjes. Je vindt er ook de bibliotheek, schouwburg, poppodium en het Cobra museum voor moderne kunst.

Amstelveen ligt ongeveer een half uur rijden van mijn kantoor in Blaricum. Ik kom er dan ook geregeld met mijn kinderen om er te winkelen of als we de natuur opzoeken in het Amsterdamse bos.

Amstelveen telt meer dan 90.000 inwoners en meer dan 43.000 huishoudens. Bijna de helft van de woningen zijn koopwoningen. Het aantal eengezins- en meergezinswoningen is evenredig verdeeld. De WOZ-waarde van een koopwoning in Amstelveen is de afgelopen jaren aanzienlijk gestegen en stond in 2019 op een gemiddelde waarde van €388.000.

Lokale expertise Amstelveen

Ik heb inmiddels meerdere hypotheken afgesloten voor kopers in Amstelveen en ik geef altijd de voorkeur aan een samenwerking met een lokale makelaar, taxateur en notaris. Een lokale ondernemer heeft altijd de juiste expertise en beste netwerk. Ik beveel daarom van harte aan:

Hypotheek advies Amstelveen

Een hypotheek afsluiten is voor velen geen dagelijkse kost. Waar moet je op letten? Waar moet je rekening mee houden, voor nu en voor later? Deskundig advies van iemand voor wie het wel dagelijkse kost is, kan in dit geval heel welkom zijn. Onafhankelijk advies van iemand die opkomt voor jouw belangen en rekening houdt met jouw persoonlijke wensen. Een hypotheek adviseur neemt bovendien het grootste deel van het werk uit handen.

✓ Ik vergelijk meerdere producten op basis van jouw situatie en wensen
✓ Jij ontvangt de best passende hypotheek onder de voor jou beste voorwaarden
✓ Jij krijgt een helder voorstel en een inzichtelijk, transparant kostenplaatje
✓ De aanvraag wordt geheel uit handen genomen
✓ Je ontvangt real time informatie over de voortgang

Zo maak jij de juiste keuze, voor nu en voor de toekomst.

! TIP

Meer weten over eenhypotheek voor ondernemers?

Er zijn meer mogelijkheden dan je denkt. Natuurlijk kan het in sommige gevallen lastig zijn een hypotheek af te sluiten als ondernemer zijnde, maar ik kom altijd met oplossingen. Of je nu zzp’er bent of een BV hebt, er zijn verschillende mogelijkheden. Een aanvraag voor een ondernemershypotheek gaat is vaak complexer dan een privé hypotheek. Precies daar kan ik jou op adviseren, verder helpen en ontzien. Door mijn onafhankelijkheid krijg je de beste opties voorgelegd. Lees meer en neem contact op. 

Hypotheekscan

Hoe kan ik besparen op mijn hypotheek? In 5 stappen ontdek je snel en gemakkelijk jouw mogelijkheden.

Vraag de gratis hypotheek scan aan
Ik neem contact met je op om een telefonische afspraak in te plannen.
In deze persoonlijke hypotheek check let ik ook op bijzondere voorwaarden bij verkopen en het aflossen van de bestaande hypotheek
Je hoort snel en gemakkelijk of je kunt besparen op je hypotheek
Je ontvangt een indicatie van de mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld rentemiddeling of het oversluiten van je hypotheek
Plan een gesprek voor persoonlijk en op maat advies

I had the opportunity to work with Thijs, he gave me great advise as an expat. Also the insurances were very welcome.