Verzekeringsadviseur Bussum

Een verzekering afsluiten lijkt simpel. Maar sluiten je verzekeringen wel op elkaar aan? En betaal je niet teveel of loop je onnodig risico? Je ziet al snel iets over het hoofd. Daarom is onafhankelijk en specialistisch advies bij het afsluiten van verzekeringen aangeraden. Een verzekeringsadviseur in de regio Bussum weet precies waar je op moet letten en zorgt voor een verzekeringspakket dat aansluit bij jouw situatie. dat je niet te veel of te weinig verzekerd hebt. Ook wordt er gekeken naar zowel voorwaarden, dekking als premie, zodat alles op elkaar aansluit en past bij jouw persoonlijke situatie.

Bij Bouvy Advies ben je verzekerd van onafhankelijk verzekeringsadvies: doortastend en efficiënt.

✓ 100% onafhankelijk
✓ Zowel zakelijk als privé één aanspreekpunt
✓ Deskundigheid in duidelijke taal

Als onafhankelijk adviseur zorg ik ervoor dat jij een verzekering of verzekeringspakket met goede voorwaarden, voldoende dekking en een gunstige premie afsluit. Hier lees je meer informatie over verzekeringen en mijn werkwijze.

Meer weten?

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontdek snel of je kunt besparen of een andere dekking nodig hebt

De beste verzekeraars, passend bij jouw wensen

Om tot de best passende verzekering te komen, vergelijk ik tientallen maatschappijen met elkaar. Bij iedere verzekeringsmaatschappij zijn premies anders opgebouwd en gelden andere voorwaarden. Daarom is het belangrijk dat er iemand meekijkt die weet wat de verschillende voorwaarden betekenen voor de dekkingsgraad en verzekeringspremie. Ik vertaal de vaak complexe materie naar begrijpelijke taal.

Enkele verzekeringsmaatschappijen met een goede prijs-kwaliteitverhouding of een bepaalde expertise, waar ik graag mee samenwerk:

Verzekering advies Bussum

Is je persoonlijke of zakelijke situatie onlangs veranderd? Denk aan: verhuizen, verbouwen, gezinsuitbreiding, aanschaf van een nieuwe auto, boot of kunst, het betrekken van een nieuw bedrijfspand of inhuur van derden.  Dit zijn momenten waarop het belangrijk is je verzekeringen eens goed door te (laten) nemen en te controleren of je niet bent oververzekerd of onderverzekerd.

Een optimaal verzekeringspakket is maatwerk. Als verzekeringsadviseur kijk ik naar de voordelen van een bepaalde maatschappij voor jouw specifieke situatie en welke verzekeringen daarop aansluiten.

✓ Je ontvangt een uitgebreide risicoanalyse
✓ Ik leg je de polisvoorwaarden en de scherpste premies voor
✓ Met een advies op maat ben je niet over – of onderverzekerd

Gratis verzekeringsscan

Je wilt natuurlijk niet voor verrassingen komen te staan bij onvoorziene omstandigheden en je wilt ook zeker niet teveel premie betalen. Daarom is het verstandig te controleren of jouw verzekeringspakket nog aansluit bij jouw persoonlijke of zakelijke situatie. Dat doe je gemakkelijk en snel met de gratis verzekeringsscan.

Met deze scan krijg je snel en helder inzicht in je situatie, of je verzekeringen niet overlappen en of je niet onnodig risico loopt. In een advies let ik altijd op zowel voorwaarden als premie. Ondernemers bied ik tevens een professionele risicoanalyse.

In 5 stappen naar het beste verzekeringspakket:

✓ Vraag hieronder de gratis verzekering scan aan.
✓ Ik neem binnen een dag contact met je op om een telefonische afspraak in te plannen.
✓ In de persoonlijke telefonische verzekeringscheck nemen we samen je situatie, wensen en verzekeringsportefeuille door.
✓ Je krijgt binnen … dagen inzicht in mogelijke kostenbesparingen en voorwaardeverbeteringen.
✓ Je ontvangt een indicatie voor de optimale verzekeringen en de pakketkortingen.

Als je tevreden bent plannen we een gesprek in voor persoonlijk en op maat advies. We bepalen exact het verzekeringspakket dat het beste bij je past.

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Je bent van harte welkom bij mij op kantoor in Blaricum, we kunnen online of telefonisch kennismaken of ik kom naar jou toe voor een persoonlijke kennismaking.

Bussum ligt op steenworp afstand van mijn kantoor. De route door de Gooi en Vechtstreek (Gooise Meren) leg ik met plezier af.

! TIP

Meer weten over een verzekering voor een villa, landhuis of woonboerderij?

Exclusieve bezittingen vereisen een exclusieve verzekering. Woon je in een monumentaal pand, heeft jouw vrijstaande woning een rieten dak of historische elementen of geniet je van een villa, zwembad, vakantiehuis, kunst, een sportauto of klassieker of heb je een zeiljacht, speedboot, motorjacht of sloep?

Ik adviseer je graag over passende verzekering voor jouw waardevolle bezittingen. De zeer ruime dekking van de premium verzekering staat garant voor een optimale bescherming van al je kostbaarheden.

“Ik ben erg blij dat we onze pas gekochte Interboat goed konden verzekeren via Bouvy Advies.”