Hypotheekadviseur Amersfoort

Onafhankelijk en specialistisch advies bij het afsluiten van een hypotheek is erg belangrijk. Een hypotheek afsluiten doe je namelijk niet zomaar, het is een beslissing voor die je neemt voor een lange termijn. Als hypotheekadviseur in regio Amersfoort heb ik jarenlange ervaring en weet precies waar ik op moet letten als het gaat om een hypotheekaanvraag. Een hypotheek die past bij jouw persoonlijke en financiële situatie is altijd mijn uitgangspunt.

Of je in Amersfoort nu je eerste huis koopt, doorstroomt, wilt oversluiten, overbruggen of ondernemer bent, bij Bouvy Advies ben je aan het juiste adres voor onafhankelijk hypotheekadvies: persoonlijk en op maat.

Jij krijgt deskundigheid in duidelijke taal
Ik let op tarieven èn op voorwaarden. Die zijn namelijk net zo belangrijk
Jij ontvangt transparante voorstellen passend bij jouw situatie
Ik denk out of the box in mogelijkheden met je mee, er is altijd een oplossing

Ben je op zoek naar het koophuis van je dromen in Amersfoort en omstreken en heb je behoefte aan persoonlijk en op maat advies? Als onafhankelijk adviseur help ik je met de hypotheek die het beste past bij jouw woonwensen en persoonlijke financiële situatie. Ik denk met je mee en adviseer je over alle financiële zaken die erbij komen kijken, zodat jij een huis in Amersfoort koopt tegen de voor jou beste voorwaarden. Lees hier meer over hypotheken en mijn werkwijze.

Meer weten?

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontdek snel en gemakkelijk of je kunt besparen op je hypotheek

Een huis in Amersfoort kopen

Gemeente Amersfoort telt op de een na de meeste inwoners van de provincie Utrecht en bestaat daarnaast uit nog twee kleinere dorpen: Hoogland en Hooglanderveen. Ik kom er zelf heel graag, want Amersfoort is een zeer groene stad en telt vele parken, waaronder het grotere Park Schothorst en ook de rijke historie zie je terug in het centrum van Amersfoort. Gemeente Amersfoort kent vele leuke wijken en levendige buurten. Gemeente Amersfoort telt maar liefst 70.000 huishoudens, waarvan 60% koopwoning is. Meer dan 60% van de koopwoningen is een gezinswoning. De gemiddelde WOZ-waarde van een koopwoning in Amersfoort is de afgelopen jaren flink gestegen en stond in 2019 op een gemiddelde WOZ-waarde van ruim €280.000.

Amersfoort ligt op nog geen 20 kilometer van mijn kantoor in Blaricum en ik geniet van de route er naartoe. Ik neem dan vaak de toeristische route door Hoge en Lage Vuursche, via Kasteel Groeneveld, Paleis Soestdijk of Soestduinen en Oud Leusden. Een prachtige omgeving die ik inmiddels op mijn duimpje ken. En jij bent er ook niet voor niets op gevallen!

Lokale expertise Amersfoort

In de afgelopen jaren heb ik verschillen de hypotheken afgesloten voor kopers in Amersfoort. Dit doe ik het liefst zo veel mogelijk in samenwerking met een lokale ondernemers, zoals de makelaar, taxateur en notaris. Ik kan daarom van harte aanbevelen:

Hypotheek advies Amersfoort

Een hypotheek afsluiten is veel uitzoek- en regelwerk. Werk waar je niet altijd evenveel kennis van hebt of de tijd voor hebt. Als hypotheek adviseur neem ik een groot deel daarvan uit handen:

We nemen je persoonlijke financiële situatie door
We bespreken de verschillende soorten hypotheekvormen
Ik zet alle voor- en nadelen uitgebreid voor je op een rijtje
Jij ontvangt alles in heldere en begrijpelijke taal
Jij krijgt een inzichtelijk en transparant kostenplaatje

Zo weet jij zeker dat je de juiste keuze maakt. Voor nu en de toekomst.

! TIP

Meer weten over een verhuurhypotheek?

Oftewel een investeringshypotheek of beleggingshypotheek. Bouw vermogen op door je spaargeld of overwaarde te investeren in een huis voor de verhuur. Een beleggingspand is een slimme investering voor de toekomst. Laat je persoonlijk adviseren over hoe je dit het best kunt financieren.

Hypotheekscan

Hoe kan ik besparen op mijn hypotheek? In 5 stappen ontdek je snel en gemakkelijk jouw mogelijkheden.

Vraag de gratis hypotheek scan aan
Ik neem contact met je op om een telefonische afspraak in te plannen.
In deze persoonlijke hypotheek check let ik ook op bijzondere voorwaarden bij verkopen en het aflossen van de bestaande hypotheek
Je hoort snel en gemakkelijk of je kunt besparen op je hypotheek
Je ontvangt een indicatie van de mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld rentemiddeling of het oversluiten van je hypotheek
Plan een gesprek voor persoonlijk en op maat advies

“Thijs heeft me enorm geholpen met de aankoop van een bedrijfshal in Amersfoort.”