Hypotheekadviseur Baarn

Een onafhankelijke hypotheekadviseur zorgt ervoor dat jij de meest verstandige maakt als het gaat om het afsluiten van een hypotheek. Een dergelijk impactvolle beslissing wil je immers weloverwogen maken. Specialistische kennis op financieel gebied is daarom een must. Als onafhankelijk hypotheekadviseur in regio Baarn adviseer en ontzorg ik je in het gehele proces van een hypotheekaanvraag. We nemen samen alle mogelijkheden door, ik adviseer en over de te nemen stappen en tevens over alle financiële zaken die erbij komen kijken.

Starter, doorstromer, oversluiter of ondernemer. Om welke hypotheek het ook gaat, bij Bouvy Advies ben je verzekerd van onafhankelijk hypotheekadvies: persoonlijk en op maat.

Ik kijk naar jouw persoonlijke en financiële situatie
✓ Jij ontvangt de beste tarieven èn voorwaarden
✓ Ik vertaal complexe materie naar begrijpelijke taal en heldere voorstellen
✓ Ik denk out of the box in mogelijkheden met je mee, er is altijd een oplossing

Jouw droomhuis in Baarn gevonden? De volgende stap is een hypotheekgesprek. Op basis van jouw situatie en wensen adviseer ik jou over de hypotheek die het beste bij je past. Met een hypotheekadviseur aan je zijde ben je ontzorgt en weet je altijd waar je aan toe bent. Met onafhankelijk hypotheek advies weet je zeker dat je de juiste keuze maakt, voor nu en voor in de toekomst. Lees hier meer over hypotheken en mijn werkwijze.

Meer weten?

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontdek snel en gemakkelijk of je kunt besparen op je hypotheek

Een huis in Baarn kopen

Baarn maakt onderdeel uit van de Utrechtse Heuvelrug. De prachtige omgeving van Baarn kenmerkt zich door de bossen en heide en biedt vele wandelroutes en fietsroutes door het natuurpark. Wonen aan de rand van het natuurpark is als een droom, met Lage Vuursche en Hoge Vuursche op fietsafstand en Paleis Soestdijk in je achtertuin. In de omgeving liggen ook golfbanen voor de liefhebbers.

In een kwartier rijd ik van mijn kantoor in Blaricum naar Baarn, door laren heen, langs Eemnes en ook zie ik op de route Kasteel Groeneveld liggen. Ik houd van dit gebied.

Baarn heeft bijna 25.000 inwoners en telt 11.080 huishoudens.  Van de 11.500 woningen is 60% een koopwoning en bijna 70% een eengezinswoning. De WOZ-waarde is de afgelopen jaren gestegen naar een gemiddelde van €329.000.

Lokale expertise Baarn

Ik kom veel in Baarn en werk altijd graag samen met een lokale makelaar, taxateur en notaris. Kennis van de regio en hart voor de stad dat voel je en heeft het beste resultaat. Bij een aankoop of verkoop van een woning in Baarn heb ik vaak samengewerkt  met:

Hypotheek advies Baarn

Een hypotheek heeft een grote impact op je financiële situatie en vermogenssituatie. Welke hypotheekvorm het beste bij je past hangt af van de omstandigheden. Jij staat niet stil, dus de beste keuze voor jouw situatie kan in de toekomst veranderen. Onafhankelijk advies voor de beste keuze op dat moment kan gunstig uitpakken of meer zekerheid bieden.  Een hypotheekadviseur biedt een deskundige kijk op je situatie en neemt bovendien het grootste deel van het werk uit handen.

✓ We bespreken de verschillende mogelijkheden en hypotheekvormen
✓ Ik zet alle voor- en nadelen uitgebreid voor je op een rijtje
✓ Jij krijgt een inzichtelijk en transparant financieel overzicht

Zo weet jij zeker dat je de juiste keuze maakt. Weloverwogen, voor nu en voor de toekomst.

Hypotheekscan

Wil je jouw hypotheeklasten verlagen? Het kan zijn dat je kunt besparen op je hypotheek.

In deze 5 stappen kom je erachter of je maandlasten omlaag kunnen.

✓ Vraag de gratis hypotheek scan aan
✓ Ik neem contact met je op om een telefonische afspraak in te plannen.
In deze persoonlijke hypotheek check let ik ook op bijzondere voorwaarden bij verkopen en het aflossen van de bestaande hypotheek
✓ Je hoort simpelweg of je kunt besparen op je hypotheek
✓ Je krijgt inzicht in de mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld rentemiddeling of het oversluiten van je hypotheek
✓ We maken een afspraak voor persoonlijk en op maat advies

! TIP

Wat levert een hypotheek oversluiten op?

Je ziet overal de lage rentes, maar jij betaalt naar jouw mening nog steeds te veel. Je wilt graag weten of je maandlasten omlaag kunnen of je hebt een oude hypotheekvorm en wilt weten of het juist wel of niet verstandig is om deze over te sluiten.

Ook als je geen verbouw- of verhuisplannen hebt, kan oversluiten iets opleveren. Je hebt immers in het verleden een weloverwogen keuze gemaakt, maar misschien is jouw financiële situatie inmiddels wel veranderd. En wie weet kan het nu een stuk voordeliger. Welke fiscale voordelen zijn er en met welke (veranderde) regels moet ik rekening houden?

De beste hypotheek is altijd persoonlijk. Welke hypotheek op welk moment het beste bij je past is mijn specialisme en daarom kijk ik graag met je mee wat oversluiten jou oplevert.

“Een top appartement gekocht voor de verhuur, waardoor ik maandelijks een extra zakcentje overhoud en toch aflos.”