• Verhuurhypotheek

    Een beleggingspand is een investering in de toekomst - van jezelf of van je kinderen. Ik adviseer je over hoe je dit kan financieren

    Banner_background_v3_laag

Verhuurhypotheek, beleggingshypotheek of investeringshypotheek

Speel je wel eens met de gedachte om een woning te kopen om te verhuren? De huurmarkt is op veel plekken in Nederland een interessante investering.

Er zijn meerdere redenen om een beleggingspand te overwegen, bijvoorbeeld:

  • Er is sprake van overwaarde en je vindt het zonde om daar niets mee te doen
  • Je spaargeld rendeert niet en je wilt wel vermogen opbouwen
  • Je hebt geen of te weinig pensioen opgebouwd en wilt dit aanvullen
  • Je wilt je kind helpen bij het kopen van een huis

Meer weten?

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Verhuurhypotheek

Een beleggingshypotheek, investeringshypotheek of verhuurhypotheek is een hypotheek op een pand dat je koopt om vervolgens te verhuren. Met een dergelijke hypotheek leen je een deel van de koopsom van de woning. In tegenstelling tot een eigen woning vindt een bank bij de aanschaf van een tweede woning voor woningverhuur het inbrengen van eigen geld voor deze investeringshypotheek nog belangrijker. Banken vragen minimaal 30% van de getaxeerde marktwaarde van de woning in verhuurde staat als eigen geld in te brengen. Ook goed om alvast te weten is dat Bouvy Advies tot 85% financiert.

Lees hier meer informatie over de familiehypotheek indien je een huis wilt kopen voor je kind.

Als jouw persoonlijke adviseur denk ik mee met jouw situatie en wensen voor de toekomst (van jou of die van je kind). Het inschakelen van een onafhankelijk adviseur levert altijd iets op. Ik heb bijvoorbeeld toegang tot meerdere aanbieders die ik met elkaar kan vergelijken, zodat jij altijd de beste hypotheek krijgt die past bij jouw situatie.

Ik kan je helpen meer geld op te bouwen voor later.

Wat zijn je wensen, doelen? Ik denk met je mee in mogelijkheden. Neem contact met mij op om de mogelijkheden eens vrijblijvend door te spreken.

Ben je zover?

Hieronder vind je handige links naar informatie over het opstellen van een huurcontract en hoe je bijvoorbeeld de hoogte van de huur bepaalt.

Bij het afsluiten van een hypotheek is onafhankelijk en specialistisch advies erg belangrijk. Er zijn kosten verbonden aan het advies over en het afsluiten van een hypotheek. Lees meer over de tarieven van onze dienstverlening en wat je hiervoor van ons kunt verwachten.