Verzekeringsadviseur Huizen

Onafhankelijk en specialistisch advies is erg belangrijk als het om afsluiten van een of meerdere verzekeringen gaat. De kans dat je oververzekerd of onderverzekerd bent is aannemelijk. Een verzekeringsadviseur in de regio Huizen weet precies waar je op moet letten en kijkt niet alleen naar de premie, voorwaarden zijn namelijk minstens zo belangrijk. Sluiten jouw verzekeringen op elkaar aan?

Bij Bouvy Advies ben je verzekerd van onafhankelijk verzekeringsadvies: doortastend en efficiënt.

✓ Ik kijk naar het totale pakket
✓ Op maat advies: voorwaarden die bij jou aansluiten
✓ Ik neem al het werk uit handen

Een verzekering die aansluit op jouw persoonlijke situatie is mijn uitgangspunt. Als onafhankelijk adviseur zorg ik ervoor dat jij een verzekering of verzekeringspakket met goede voorwaarden, voldoende dekking en een gunstige premie afsluit. Hier lees je meer informatie over verzekeringen en mijn werkwijze.

Meer weten?

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontdek snel of je kunt besparen of een andere dekking nodig hebt

De beste verzekeraars, passend bij jouw wensen

Welke verzekeringsmaatschappij het beste bij je past, hangt af van jouw persoonlijke situatie. Daarom is het belangrijk dit goed in kaart te brengen en daarbij meerdere verzekeringsmaatschappijen met elkaar te vergelijken. Bij iedere verzekeringsmaatschappij zijn premies anders opgebouwd en gelden andere voorwaarden. Daarom is het belangrijk dat er iemand meekijkt die weet wat dit voor jouw situatie betekent. Het vergelijken van verschillende maatschappijen hoef je niet zelf te doen, dat is mijn expertise. Net als het vertalen van vaak complexe materie naar begrijpelijke taal.

Enkele verzekeringsmaatschappijen met een goede prijs-kwaliteitverhouding of een bepaalde expertise, waar ik graag mee samenwerk:

Verzekering advies Huizen

Ben je onlangs verhuisd, heb je verbouwd, een kind gekregen, een nieuwe auto, boot of andere kostbaarheden aangeschaft of is er zakelijk iets veranderd? Hoogste tijd om je verzekeringspakket eens door te (laten) nemen en te controleren of je niet bent oververzekerd of onderverzekerd.

Een optimaal verzekeringspakket is maatwerk. Als verzekeringsadviseur kijk ik naar de voordelen van een bepaalde maatschappij voor jouw specifieke situatie en welke verzekeringen daarop aansluiten.

✓ Wat zijn je risico’s en welke ben je bereid te nemen
✓ Ik leg je de polisvoorwaarden en de scherpste premies voor
✓ Een totaalpakket aan verzekeringen die op jouw situatie én elkaar aansluiten

Gratis verzekeringsscan

Waar loop ik risico? Betaal ik niet teveel? Op die vragen ontvang je antwoord met de verzekeringsscan. Als verzekeringsadviseur raad ik aan met regelmaat te checken of jouw verzekeringspakket nog aansluit bij jouw persoonlijke of zakelijke situatie.

Met deze gratis scan krijg je snel en helder inzicht in je situatie en waar jouw kansen en risico’s liggen als het om verzekeringen gaat. Tijdens de persoonlijke verzekeringsscan let ik op de dekking, voorwaarden en de premies van alle verzekeringen. Ondernemers ontvangen bovendien ook een professionele risicoanalyse.

In 5 stappen naar het beste verzekeringspakket:

✓ Vraag hieronder de gratis verzekering scan aan.
✓ Ik neem binnen een dag contact met je op om een telefonische afspraak in te plannen.
✓ In de persoonlijke telefonische verzekeringscheck nemen we samen je situatie, wensen en verzekeringsportefeuille door.
✓ Je krijgt binnen … dagen inzicht in mogelijke kostenbesparingen en voorwaardeverbeteringen.
✓ Je ontvangt een indicatie voor de optimale verzekeringen en de pakketkortingen.

Als je tevreden bent plannen we een gesprek in voor persoonlijk en op maat advies. We bepalen exact het verzekeringspakket dat het beste bij je past.

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Je bent van harte welkom bij mij op kantoor in Blaricum, we kunnen online of telefonisch kennismaken of ik kom naar jou toe voor een persoonlijke kennismaking.

Huizen, de haven van ’t Gooi, ligt vlakbij waar ik kantoor houd. Een prachtige route langs het Gooimeer brengt me er zo. Een bezoekje aan de jachthaven mag dan niet uitblijven.

! TIP

Meer weten over een verzekering voor een woning met rieten dak?

Een riet gedekte woning is prachtig. Het is karakteristiek en kent vele voordelen voor een woning, bijvoorbeeld als het gaat om energiekosten, duurzaamheid en woningwaarde. Een rieten dak brengt echter ook meer risico op schade en brand met zich mee. Verzekeringsmaatschappijen zijn vaak terughoudend in het verzekeren van riet gedekte villa’s, landhuizen en woonboerderijen door het verhoogde risico op brand ten opzichte van een woning gedekt met dakpannen of hanteren extra voorwaarden. Ook hebben bepaalde maatregelen invloed op dekking en premie. Als verzekeringsadviseur, gespecialiseerd in exclusieve verzekeringen adviseer ik graag over de verzekering die het beste past bij jouw woning en situatie.

“Ik kon mijn horloge en de sierraden van mijn vrouw prima verzekeren. Bouvy heeft ook een taxatie bij ons thuis geregeld waardoor ik zeker weet dat de juiste bedragen verzekerd zijn.”