Verzekeringsadviseur Hilversum

Onafhankelijk en specialistisch advies is erg belangrijk als het om verzekeringen gaat. De kans is namelijk groot dat je iets over het hoofd ziet, onderverzekerd bent of juist teveel betaalt door dubbele dekking. Een verzekeringsadviseur in de regio Hilversum weet precies waar je op moet letten en kijkt niet alleen naar de premie, maar voorwaarden zijn minstens zo belangrijk.

Bij Bouvy Advies ben je verzekerd van onafhankelijk verzekeringsadvies: doortastend en efficiënt.

✓ Op maat advies: voorwaarden die bij jou aansluiten
✓  Snelle afhandeling van schade
✓  Deskundigheid in duidelijke taal

Als onafhankelijk adviseur zorg ik ervoor dat je weet waar je risico’s liggen, je met meerdere scenario’s rekening houdt en een verzekering afsluit tegen een voordelige premie. Jouw belang staat altijd voorop. Hier lees je meer informatie over verzekeringen en mijn werkwijze.

Meer weten?

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontdek snel of je kunt besparen of een andere dekking nodig hebt

De beste verzekeraars, passend bij jouw wensen

Om tot de beste verzekering te komen, vergelijk ik tientallen verzekeringmaatschappijen.  Iedere maatschappij heeft namelijk andere voorwaarden en premies zijn anders opgebouwd. Het is soms lastig een afweging te maken als je niet alle termen en voorwaarden kent en wat de invloed daarvan is op de dekking en premie.

Er zijn een aantal verzekeringsmaatschappijen met een goede prijs-kwaliteitverhouding of een bepaalde specialisatie, waar ik graag mee samenwerk:

Verzekering advies Hilversum

Het is belangrijk om je verzekeringen eens goed door te nemen en te laten controleren als je situatie verandert. Ben je niet dubbel verzekerd en is alles nog voldoende gedekt? Goed verzekerd zijn is zowel zakelijk als privé van belang. Bijvoorbeeld als je verhuist, verbouwt, je gezin uitbreidt, je een woning verhuurt, je als ondernemer start of je onderneming uitbreidt. Allemaal ingrijpende momenten waarop het verstandig is je verzekeringen eens onder de loep te nemen.

Een verzekering afsluiten is precisiewerk. Wat zijn de voordelen van een bepaalde maatschappij en welke verzekeringen sluiten op elkaar aan? Als verzekeringsadviseur neem ik dat werk voor je uit handen: Ik kijk naar je persoonlijke situatie en wensen.

✓ Je ontvangt een uitgebreide risicoanalyse
Ik leg je de polisvoorwaarden en de scherpste premies voor
Met een advies op maat ben je niet over – of onderverzekerd

Gratis verzekeringsscan

Een grondige verzekeringscheck zou eigenlijk iedereen regelmatig even moeten doen. Het kan namelijk zomaar zijn dat verzekeringen elkaar overlappen en je dus oververzekerd bent en teveel premie betaalt. Dat is zonde. Nog vervelender is wanneer je denkt goed verzekerd te zijn, maar dat dekkingen toch niet op elkaar aansluiten, je onderverzekerd bent en dus risico loopt.

Voorkom oververzekering en onderverzekering en doe de gratis verzekeringsscan. Met de scan krijg je snel en helder inzicht in de risico’s die je loopt en of je huidige verzekeringen al deze risico’s dekken. Tijdens de persoonlijke verzekeringsscan let ik op zowel de dekking als de premie en kijk zowel naar je zakelijke als persoonlijke situatie. Als ondernemer ontvang je tevens een professionele risicoanalyse.

In 5 stappen naar het beste verzekeringspakket:

✓ Vraag de gratis verzekering scan aan.
Ik neem binnen een dag contact met je op om een telefonische afspraak in te plannen
✓ In de persoonlijke telefonische verzekeringscheck nemen we samen je situatie, wensen en verzekeringsportefeuille door.
✓ Je krijgt binnen 2 dagen inzicht in mogelijke kostenbesparingen en voorwaardeverbeteringen.
✓ Je ontvangt een indicatie voor de optimale verzekeringen en de pakketkortingen.

Als je tevreden bent plannen we een gesprek in voor persoonlijk en op maat advies. We bepalen exact het verzekeringspakket dat het beste bij je past.

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Je bent van harte welkom bij mij op kantoor in Blaricum, we kunnen online of telefonisch kennismaken of ik kom naar jou toe voor een persoonlijke kennismaking.

Ik kom geregeld in Hilversum, het ligt op nog geen 8 kilometer van mijn kantoor in Blaricum. Ook een prachtige route om te fietsen overigens met zoveel groen in ’t Gooi en de Utrechtse Heuvelrug en op de weg terug soms even naar binnen bij museum Singer Laren.

! TIP

Meer weten over een bedrijfs- en beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Ook als zzp-er is het belangrijk om in kaart te brengen waar je risico’s liggen en hoe risicobereid je bent. Wat als je schade veroorzaakt bij één van je klanten? Of als je klant schade of verlies leidt door een verkeerd advies? Met een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd tegen materiële schade die jij veroorzaakt bij een klant. Denk aan schade aan spullen zoals pc’s of andere materiele zaken. Ook letselschade, schade aan andere personen is meeverzekerd.

Heb je een belangrijke adviserende taak, zoals bijvoorbeeld communicatieadviseur, advocaat of accountant? Dan adviseer ik je graag over een beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Deze verzekering dekt grote schades die ontstaan bij zaken die verband houden met het uitvoeren van jouw specifieke beroep. Denk bijvoorbeeld aan onzorgvuldig of verkeerd advies, verlies of beschadiging van documenten en data, plagiaat of contractbreuk.

Verzeker je tegen schadeclaims van je klant. Ik kijk met je mee naar je beroeps- en brancherisico’s en adviseer je over een passend verzekeringspakket voor jou als ondernemer. Ondernemen doen we samen. Ik zorg ervoor dat je niets over het hoofd ziet, geen onnodig risico loopt en ook niet teveel betaalt.

“Als Architect loop ik aanzienlijke risico’s en Bouvy leverde hier gelukkig een oplossing voor.”