Verzekeringsadviseur Amstelveen

Online een verzekering afsluiten lijkt simpel. De kans dat je iets over het hoofd ziet is echter groot. Onafhankelijk en specialistisch advies is erg belangrijk bij het afsluiten van verzekeringen. Dat zorgt ervoor dat je niet onderverzekerd bent of juist teveel betaalt door een dubbele dekking. Als Verzekeringsadviseur in Amstelveen en omstreken weet ik precies waar ik op moet letten en kijk ik naar zowel de premie als de voorwaarden. Verzekeringsvoorwaarden zijn namelijk net zo belangrijk als de kosten. Jouw belang is altijd mijn uitgangspunt.

Bij Bouvy Advies ben je verzekerd van onafhankelijk verzekeringsadvies: doortastend en efficiënt.

✓ 100% onafhankelijk
Op maat advies: voorwaarden die bij jou aansluiten
✓ Ik neem al het werk uit handen

Bouvy Advies zorgt er als onafhankelijk verzekeringsadviseur voor dat je altijd goed verzekerd bent, geen onnodig risico loopt en ook niet teveel betaalt. Hier lees je meer informatie over verzekeringen en mijn werkwijze.

Meer weten?

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontdek snel of je kunt besparen of een andere dekking nodig hebt

De beste verzekeraars, passend bij jouw wensen

Welke verzekeringsmaatschappij is het beste? Een brede vraag waar ik geen één antwoord op heb, want welke maatschappij het beste is voor jou, is afhankelijk van jouw persoonlijke (en zakelijke) omstandigheden. Op basis van jouw situatie en wensen vergelijk ik tientallen verzekeringmaatschappijen met elkaar. Iedere maatschappij kent andere voorwaarden en rekent verschillende premies tegen andere voorwaarden en het is altijd verstandig beiden goed onder elkaar te zetten.

Enkele verzekeringsmaatschappijen waar ik graag mee samenwerk door ieder hun eigen specialisatie en goede prijs/kwaliteitverhouding. Ik vergelijk hun voorwaarden en wat deze betekenen voor jou dekking en verzekeringspremie.

Verzekering advies Amstelveen

Als je persoonlijke of zakelijke situatie verandert, heb je vaak veel aan je hoofd en denk je niet gelijk aan je verzekeringen. Bijvoorbeeld in geval van verhuizing, een verbouwing, verandering van je gezinssituatie, aanschaf van kunst, het starten als zzp-er of zakelijk reizen buiten Europa. Dit zijn allemaal momenten waarop het belangrijk is om je verzekeringen eens goed door te nemen en te laten controleren. Is de dekking nog voldoende en ben je niet dubbel verzekerd?

Een verzekeringspakket is altijd maatwerk. Als verzekeringsadviseur neem ik dat werk voor je uit handen: ik kijk naar je persoonlijke situatie, plannen en wensen. Je ontvangt persoonlijk advies met de voordelen en voorwaarden van een bepaalde verzekeringsmaatschappij, welke verzekeringen op elkaar aansluiten en het beste bij jouw situatie passen.

✓ Je ontvangt een uitgebreide risicoanalyse
Ik leg je de polisvoorwaarden en de scherpste premies voor
Met een advies op maat ben je niet over – of onderverzekerd

Gratis verzekeringsscan

Is het verstandig mijn verzekering aan te passen? Vaak is het antwoord ‘ja’. Er wordt vaak niet regelmatig genoeg gekeken of je verzekeringen nog aansluiten bij je situatie. De kans is groot dat je te veel verzekeringen hebt en dus ook teveel betaalt of dat je te weinig verzekeringen hebt en je risico loopt zonder dat je dit weet.

Met mijn gratis verzekeringsscan krijg je inzicht in waar jouw kansen en risico’s als het om verzekeringen gaat. Waarop kun  je besparen en waar dien je risico’s te dekken. Tijdens de persoonlijke verzekeringsscan let ik op de dekking, voorwaarden en de premies van alle verzekeringen. Voor zakelijke klanten voer ik tevens een professionele risicoanalyse uit.

In 5 stappen naar het meest optimale verzekeringspakket:

✓ Vraag hieronder mijn gratis verzekeringsscan aan.
✓ Ik neem binnen een dag contact met je op om een telefonische afspraak in te plannen
✓ In de persoonlijke telefonische verzekeringscheck nemen we samen je situatie, wensen en verzekeringsportefeuille door.
✓ Je krijgt binnen … dagen inzicht in mogelijke kostenbesparingen en voorwaardeverbeteringen.
✓ Je ontvangt een indicatie van het optimale verzekeringspakket en de pakketkortingen.

Als je tevreden bent plannen we een gesprek in voor persoonlijk en op maat advies. We bepalen exact het verzekeringspakket dat het beste bij je past.

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Je bent van harte welkom bij mij op kantoor in Blaricum, we kunnen online of telefonisch kennismaken of ik kom naar jou toe voor een persoonlijke kennismaking.

Amstelveen ligt op zo’n half uurtje rijden van Blaricum. Ik kom er geregeld en rijd dan meestal ook even naar het Amsterdamse bos of de Vinkeveense plassen.

! TIP

Meer weten over een verzekering voor verhuurd onroerend goed?

Je hebt weloverwogen gekozen voor een investeringspand. Deze wil je dan ook zorgvuldig beschermen. Zorg ervoor dat je beleggingspand goed verzekerd is.

Er zijn verschillende verzekeringen voor verhuurd onroerend bij bijvoorbeeld calamiteiten als brand, storm, inbraak of een aanrijding. Denk aan een aansprakelijkheidsverzekering, gebouwenverzekering, glasverzekering of een milieuschadeverzekering. Ik bied speciale verzekeringspakketten voor zowel bedrijven met vastgoedportefeuilles als voor particulieren. Ik adviseer niet alleen over de benodigde verzekering, ik sluit de verzekering voor je af tegen een aantrekkelijke premie.  Bij meerdere verzekeringen is er uiteraard een pakketkorting. Schade handel ik doortastend en efficiënt af.

 “Ik kon mijn klassieke Jaguar prima verzekeren bij Bouvy Advies. Er werden geen overdreven beveiligingseisen gesteld.”