Doorstromer

 • Doorstromen naar een andere woning.

  Je krijgt vast te maken met andere zaken dan toen jij je eerste woning kocht. Ik denk opnieuw met je mee.

Doorstromen naar een andere woning.

Je hebt een eigen woning en bent van plan om te verhuizen. Dan krijg je te maken met andere zaken dan toe jij jouw eerste woning kocht.

Het is belangrijk om goed te inventariseren wat er precies mogelijk is. Wil je u eerst jouw huis verkopen of nu al aankopen en dan pas uw woning verkopen.

Heb je (verwachtte) overwaarde, lukt het jou de tijdelijk dubbele lasten te betalen of wilt je dit meefinancieren ook bestaat er de mogelijkheid de te verwachten overwaarde mee te financieren.

 • Wat kan je lenen?

  Je wilt waarschijnlijk weten wat het nieuwe budget wordt.  Wij kunnen dit voor jou uitrekenen en inzichtelijk maken.

 • Wat worden de nieuwe lasten?

  Ook is het goed te weten wat jouw nieuwe laten worden. Vaak zien wij dat jij voor dezelfde of lagere laten in een duurdere woning kunt zitten.

 • Restschuld?

  Ook is het mogelijk dat je een restschuld hebt. Deze is vaak ook mee te financieren tot bepaalde hoogte natuurlijk.

  Hypotheek meenemen?

 • Overbrugging?

  Dit komt veel vaker voor tegenwoordig. Je kan de verwachtte verkoopwinst 80 tot 100% meefinancieren voor een periode van maximaal 2 jaar.

Soms is het gunstig uw huidige hypotheek gewoon mee te verhuizen. Wij kunnen als onafhankelijk adviseur dit inzichtelijk maken.

De hypotheekrente van jouw huidige hypotheek is maximaal 30 jaar aftrekbaar dit betekent dat de hypotheek opgesplitst moet worden 1 deel met het huidige recht en een nieuw deel

met weer 30 jaar aftrek.

Je kan wel de termijn waarop u aflost oprekken om zodoende lagere maandlasten te krijgen.