• Vastgoed financieren in het hogere segment

    Banner_background_v3_laag

Vastgoed financieren in het hogere segment

Wil je een object kopen in het binnen- of buitenland? Ben jij je aan het oriënteren op het kopen van het huis van je dromen? Of heb je eindelijk het tweede huis in het buitenland gevonden welke voldoet aan je wensen? Bouvy Advies biedt diverse mogelijkheden voor het financieren van luxe residentieel vastgoed. Ook voor een hypotheek na je pensioen kun je bij ons terecht. Het voordeel van met ons werken is dat wij beschikken over de juiste kennis en ervaring met betrekking tot het assisteren van personen die een luxe huis kopen in het buitenland. In deze blog vertellen wij graag meer over vastgoed financieren in het hogere segment.

Vastgoed financieren in het hogere segment

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij adviseren je graag over vastgoed financieren in het hogere segment.

Vastgoed financieren in het hogere segment

Het financieren van luxe residentieel vastgoed via Bouvy Advies

Bouvy Advies helpt bij het financieren van luxe residentieel vastgoed met een waarde van minimaal 2 miljoen euro. Hierbij financieren wij op basis van twee taxaties. Vervolgens wordt de laagste van deze twee taxaties gekozen. Er wordt hierbij verwacht dat er ook 2 miljoen aan vermogen belegd wordt. Op dit belegde vermogen kan vervolgens 70% teruggeleend worden middels een lombard lening. De rente die gehanteerd wordt bestaat uit libor + Cost of Funds +1,5%. Het voordeel van deze manier van financieren is dat de bank niet kijkt naar pensioeninkomen. Als het inkomen voor de IB-aangifte bewust laag is dan maakt dan niet uit.

Je kan op deze manier een aflossingsvrije hypotheek na je pensioen afsluiten. Zo ontstaat er een voordeel bij het afsluiten van een hypotheek op je vermogen. Ook voor het afsluiten van een hypotheek in bijvoorbeeld Zwitserse Frank bieden wij graag een helpende hand. Tevens wordt op het vermogen ook nog een goed rendement gehaald zodat het vaak netto kosten neutraal is of zelf oplevert. 

Een huis kopen in het buitenland? Je vastgoed kan overal in Europa staan

Bovengenoemde manier van financieren is mogelijk voor objecten die overal in Europa staan. Wil je bijvoorbeeld een huis kopen in Saint Tropez? Dat is mogelijk. Wij hebben ervaring met de financiering van vakantie- en tweede woningen in Spanje, Portugal, Italië, Zwitserland, Frankrijk, België en Nederland en meer. Met Bouvy Advies wordt het nog aantrekkelijker om een tweede huis in het buitenland te kopen. 

Nieuwsgierig naar wat Bouvy Advies voor jou kan betekenen? Neem contact op voor meer informatie, vragen en twijfels. Dan kijken we samen naar je mogelijkheden.