• Ondernemen

  Doen we samen. Ik adviseer je over zakelijke verzekeringen, hypotheek-mogelijkheden en geld voor later.

  Banner_background_v3_laag

Vertrouwd en volledig.

 • VERZEKEREN

  Of je nu net gestart bent of al een aantal jaren voor jezelf werkt, het blijft belangrijk om in kaart te brengen waar je risico’s liggen en hoe risicobereid je bent.

 • HYPOTHEKEN

  Ook als zzp’er kun je in aanmerking komen voor een hypotheek. Er is meer mogelijk dan je denkt.

 • PENSIOEN / LIJFRENTE

  Freelancers bouwen geen pensioen op bij een werkgever. Wel kun je -heel flexibel- zelf pensioen opbouwen.

Hypotheek en verzekeringen voor ondernemers

Als ondernemer is er veel dat je zelf moet regelen. Als jouw adviseur neem ik wat zorg uit handen, zodat jij niets over het hoofd ziet en je volledig kan richten op het ondernemen en tegelijkertijd bouwt aan je toekomst.

Ik inventariseer jouw financiële situatie, jouw risicobereidheid en jouw wensen en doelstellingen voor de toekomst.

Ondernemen en verzekeren: of je nu net gestart bent of al een aantal jaren voor jezelf werkt, het blijft belangrijk om in kaart te brengen waar je risico’s liggen en hoe risicobereid je bent.

Laat je informeren over de verschillende hypotheekvormen. Want ja, ook als zzp’er kun je in aanmerking komen voor een hypotheek. Er is meer mogelijk dan je denkt.

Freelancers bouwen geen pensioen op bij een werkgever. Wel kun je -heel flexibel- zelf pensioen opbouwen middels een lijfrente.

Ik heb mijn 911 voor een hele goede premie kunnen verzekeren en voor een geringe opslag kan ik ook nog op het circuit rijden als ik wil.

Neem contact met me op voor een eerste kennismaking en vrijblijvend advies deze en andere financiële producten, voor zover op jouw situatie van toepassing. Ondernemen doen we samen.