Een overbruggingshypotheek !

U wilt een nieuwe woning kopen maar uw oude woning is nog niet verkocht. En u wilt de overwaarde van uw oude woning alvast gebruiken voor de aankoop van uw nieuwe woning. Een Overbruggingshypotheek maakt dat mogelijk: hiermee leent u het bedrag aan overwaarde tijdelijk voor de financiering van uw nieuwe woning.
Een Overbruggingshypotheek is een tijdelijke, aflossingsvrije hypotheek. U betaalt tijdens de looptijd alleen rente: u lost de Overbrugginshypotheek af op het moment dat u uw oude woning verkoopt. Of aan het einde van de looptijd, als uw oude woning op dat moment nog niet verkocht is. De maximale looptijd van de Overbruggingshypotheek is 2 jaar. De rentevaste periode is standaard een jaar.
Aflossen altijd kosteloos mogelijk
Ook tijdens de looptijd kunt u uw Overbruggingshypotheek geheel of gedeeltelijk aflossen. Dat mag onbeperkt, zonder dat u aflossingskosten betaalt.

Advies voor uw persoonlijke situatie

Onze Hypotheekadviseur beantwoordt graag uw vragen over de Overbruggingshypotheek. En adviseert u over een hypotheek die bij u past. Bel ons voor een afspraak via 0650600069