• Thijs Bouvy

    Financieel adviseur

    Banner_background_v3_laag

Thijs Bouvy

Financieel adviseur

Als financieel adviseur help ik jou met het maken van de juiste keuzes voor de toekomst. Ik werk onafhankelijk, efficiënt en mijn aanpak is altijd persoonlijk. Omdat ik ervan overtuigd ben dat dit een goede basis is voor een samenwerking. En zo zie ik het: samen. Ik denk mee met jouw persoonlijke situatie en jouw wensen voor de toekomst. Ik denk in mogelijkheden. Op die manier kan ik een bijdrage leveren aan de groei van jouw vermogen.

Met ruime ervaring in de zakelijke dienstverlening, ben ik ruim 5 jaar geleden als geheel onafhankelijke financieel adviseur gestart.
Ik adviseer mijn klanten op het gebied van hypotheken, verzekeringen, financieringen en andere vermogensvragen. Mijn onderscheidend vermogen ligt in het geven van een breed financieel advies waardoor mij klanten de juiste keuzes voor de toekomst kunnen maken.

Door een integere handelswijze, goed inventariseren en het vertalen van complexe materie naar begrijpelijk en vooral het leveren van op maat advies ben ik al jaren een vertrouwd adviseur voor mijn klanten.

Ik houd van toegankelijkheid en transparantie. En dat merk je in onze samenwerking. Zo houd ik mijn klanten bijvoorbeeld altijd real time op de hoogte omtrent de status van een aanvraag. Zelf houd ik ook van een goede bereikbaarheid en adequate afhandeling van verzoeken, dus dat is ook mijn streven voor mijn klanten. Gedegen, maar net zo efficiënt.

Uiteraard ben in het bezit van geldige certificeringen op het gebied van financieel advies, verzekeringen, hypotheken en vermogen. Ik begrijp het, ik houd ook van zekerheid (klaarblijkelijk), dus je kunt onder in de footer bij AFM mijn certificeringen nagaan.

Oh en het schild om mijn logo? Dat staat voor bescherming. Bescherming van jou, je gezin, je onderneming, je bezittingen en je vermogen.

Je kunt mij direct bereiken op thijs@bouvy.nl.