• Petra Mulder

    Medewerker Verzekeringen Binnendienst

    Banner_background_v3_laag

Petra Mulder

Medewerker Verzekeringen Binnendienst

Oftewel ‘Peetje Precies’. Want met oog voor detail, accuratesse, betrokkenheid en een doortastende aanpak zorg ik ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd is. Voor zowel mijn collega’s als voor jou als klant. Op mij kun je bouwen en vertrouwen.

Als assistent van Thijs neem ik veel regelwerk uit handen en zorg ik ervoor dat hij meer tijd heeft om klanten te bezoeken en te adviseren op gebied van hypotheken en verzekeringen. Dat doe ik sinds april 2020 met toewijding. Blij dat we als team nog meer mensen kunnen helpen met een optimaal verzekeringspakket. De combinatie van ondersteuning op kantoor en inhoudelijk adviseren op gebied van verzekeringen, maakt dat ik veel plezier haal uit mijn werk. Laat mij het maar regelen; iedereen blij!

Zelf heb ik ook jarenlange ervaring op het gebied van verzekeringen. Opgedaan bij onder andere de ABN AMRO bank en een makelaarskantoor. Dus met ook kennis van hypotheken en alles wat erbij komt kijken, zorg ik er met name voor dat alle verzekeringsaanvragen, van offerte tot acceptatie, efficiënt en zorgvuldig behandeld worden. Ik zet het bemiddelingstraject in gang en zorg samen met jou voor het juiste papierwerk. Waar wij als kantoor voor staan en wat ik persoonlijk altijd belangrijk vind, is jou als klant goed op de hoogte houden van de voortgang van je aanvraag. Ja, wij nemen je werk uit handen, maar je blijft (desgewenst uiteraard) altijd betrokken en op de hoogte. Maar mijn werk is met name achter de schermen: ik hang vooral veel aan de lijn met verzekeringsmaatschappijen om jouw aanvraag te verwerken of controleren of een schade af te handelen. Dit doe ik voor zowel onze particuliere en zakelijke klanten.

Daarnaast heb ik een financieel administratieve achtergrond en zorg ik als spin-in-het-web er op kantoor voor dat alles goed reilt en zeilt en administratief verwerkt wordt. Ik heb altijd oog voor optimalisatie van processen en zie overal kansen. Naast sociaal en behulpzaam, kun je mij ook wel omschrijven als iemand met een dosis humor. ‘Peetje Precies’, maar ook het zonnestraaltje op kantoor. We zullen elkaar geregeld spreken als het gaat om het maken van afspraken en verzekeringen en ik zal telkens ook een zonnestraaltje jouw kant op sturen.